Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář přehled

J. K. Rowling (p)

KOKUSA s pomocí Mloka Scamandera zajala Gellerta Grindelwalda, ale mocný černokněžník opět unikl. Chce shromáždit své stoupence, aby vytvořil skupinu čistokrevných čarodějů, s nimiž by vládl celému světu. Ve snaze překazit mu plány požádá Albus Brumbál Mloka o pomoc. Ten nemá tušení, jaké nebezpečí mu hrozí, a tak souhlasí. Bitva je na spadnutí a hrdinové jsou v napjatém kouzelnickém světě podrobeni těžké zkoušce lásky a loajality.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , Albatros (CZ)
Originální název: Fantastic Beasts. The Crimes of Grindelwald: The Original Screenplay, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Druhý díl knihy je opět vizuálně působivý. Čtenáři oceňují jeho scénářovou formu, která je pro ně příjemná. Děj je napínavý a postavy zůstávají zajímavé. Mnozí čtenáři se těší na další pokračování a zmiňují, že kniha skvěle doplňuje filmové zpracování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář mohla líbit?

• Fanoušci Harryho Pottera
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
  • Milovníci graficky zpracovaných knih
  • Ti, kdo preferují scénářovou formu
  • Čtenáři toužící po pokračování příběhu

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

mantikora
25.12.2025

Ikdyž obvykle knihy ve formě scénáře nečtu, tak od Rowlingové mi to nevadí, její knihy si přečtu i tak. :)

Grindewald je takový fajn bad guy a za mě je alespoň stále naživu oproti dost šílenému Voldemortovi je to o něco méně divoké, než v serii o HP. :)

Čte se to samo, stejně tak jsem jedním dechem přečetla Prokleté dítě též ve formě scénáře.

všech 88 komentářů

Související novinky - Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář (1)

Knižní novinky (10. týden)

03.03.2019

Kniha Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně400x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi