O knize Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi

Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. V krátkých příbězích se setkávají dva světy: svět Heryánovy kněžské každodennosti vyplněný setkáními s lidmi z různých vrstev společnosti, vesměs ale z jejích okrajů, a svět biblických poselství a podobenství. Ty vnášejí do naší současnosti paprsky pochopení a smyslu, ale také nastavují zrcadlo naší pýše a sobectví. Heryán ukazuje, jak je svět naplněn Božím milosrdenstvím, které nás v každé chvíli vybízí k tomu, abychom změnily naše uvažování a nechali se jím prostoupit. Jednotlivé kapitoly-příběhy knihy zaujmou bezprostředností a upřímností, s jakou nahlížejí v Boží perspektivě aktuální dění kolem nás, a prohlubují touhu po obrácení srdcí.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha od Ladislava Heryána oslovuje čtenáře svou hloubkou a lidskostí. Mnozí vyzdvihují její schopnost spojit osobní příběhy s biblickými texty. Čtenáři oceňují, jak autor přináší nové pohledy na známé pasáže. Jeho přístup k víře je považován za osvěžující a inspirující. Kniha vyzařuje pokoru, milosrdenství a moudrost, což z ní činí cenný zdroj pro každého, kdo hledá duchovní útěchu a porozumění. Mnozí čtenáři se shodují, že by ji doporučili i těm, kteří se náboženským tématům vyhýbají. Více v komentářích.

Komu by se kniha Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi mohla líbit?

• Čtenáři hledající duchovní inspiraci
  • Milovníci osobních příběhů a úvah
  • Ti, kteří se zajímají o biblické texty
  • Čtenáři toužící po hlubším porozumění víře
  • Osoby otevřené novým pohledům na křesťanství

Kniha Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně50x

Související novinka - Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi