Kazatel přehled
Erika Falcková & Patrik Hedström série
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjällbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje? Situace se ještě zhorší, když z blízkého kempu beze stopy zmizí sedmnáctiletá dívka...... celý text
Originální název: Predikanten, 2004
Co říkají o knize uživatelé?
Druhé pokračování série s Erikou a Patrikem přináší napínavý příběh. Mnozí čtenáři oceňují dobře vystavěnou zápletku a propracované postavy. I když se názory liší, většina se shoduje na čtivosti a zábavnosti. Někteří čtenáři však vyjadřují obavy z množství postav a složitosti jmen. Celkově se kniha líbí a mnozí se těší na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Kazatel mohla líbit?
- Fanoušci severské krimi
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci propracovaných postav a vztahů
- Ti, kteří hledají oddechové čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kazatel. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 194 komentářůSouvisející novinky - Kazatel (0)
„Duše si také občas musí odpočinout.“
Kniha Kazatel v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 16x |
| v Přečtených | 1 528x |
| ve Čtenářské výzvě | 56x |
| v Doporučených | 45x |
| v Mé knihovně | 431x |
| v Chystám se číst | 203x |
| v Chci si koupit | 39x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Camilla Läckberg také napsal(a)
| 2009 | Ledová princezna |
| 2014 | Andělíčkářka |
| 2019 | Zlatá klec |
| 2018 | Čarodějnice |
| 2010 | Kazatel |

85 %
77 %

Myslím, že mám novou oblíbenou sérii. Pachatele jsem neuhodla hned, ale ke konci jsem byla víc a víc nakloněná ke správnému člověku. Nedokážu pochopit, jak někdo může být tak naivní a myslet si, že má nadpřirozené schopnosti..