Vlastní spravedlnost přehled

Camilla Läckberg

Po klidné zimě, vyznačující se především rutinní prací, musí Patrik Hedström řešit komplikovaný případ vraždy, která se zpočátku jeví jako nehoda. Smrt mladé ženy se nápadně podobá nevyjasněným úmrtím, k nimž došlo před lety. Krátce nato se v Tanumshede začíná natáčet televizní reality show, během níž zemře jedna z účastnic. Souvisí brutální vražda osmnáctileté dívky se záhadnými vraždami z minulosti?... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Série s Erikou a Patrikem nadále zaujímá čtenáře svými napínavými zápletkami. I když někteří čtenáři považují tento díl za slabší, většina se shoduje na jeho čtivosti a zajímavosti. Postavy se postupně vyvíjejí a jejich osobní příběhy se prolínají s vyšetřováním. Závěry bývají překvapivé, což dodává příběhu na atraktivitě. Čtenáři se těší na další pokračování a další odhalení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Vlastní spravedlnost mohla líbit?

• Fanoušci severských detektivek
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
  • Milovníci propracovaných postav a jejich osudů
  • Čtenáři hledající překvapivé závěry

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastní spravedlnost. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

snimcibdim
12.09.2025

Průměrná záležitost. Což neznamená, že špatná. Ale ani ničím nevybočující z řady podobných knih. Nejspíš bude rychle zapomenutelná. Vraha jsem částečně tušila. Takto nepokryté Cliffhangery v závěrech knih mi z principu vadí, ale zde musím přiznat, že tento vzbudil mou zvědavost. I když stále si trvám na tom, že autor má čtenáře lákat na to, že celá kniha je poutavá a ne na to, že mu na závěr nahodí nějaký "špek".

všech 137 komentářů

Související novinky - Vlastní spravedlnost (2)

Žebříček nejprodávanějších eknih (březen)

05.04.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2016

Kniha Vlastní spravedlnost v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 150x
v Mé knihovně387x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Camilla Läckberg také napsal(a)

Camilla Läckberg
švédská, 1974