Emoce pod kontrolou přehled
Díky této knize se naučíte pracovat se svými emocemi tak, aby vám pomáhaly, a ne škodily. Zjistíte, odkud emoce přicházejí a jak je můžete zvládat, vyjadřovat a regulovat přiměřeným způsobem. Poznáte, jak se nenechat emocemi unést a neničit si tak své vztahy a zdraví. Emoce, jako je vztek, úzkost, strach nebo pocity viny, vás už nebudou ochromovat. Zkušená autorka-psycholožka vám prozradí, jak fungují destruktivní myšlenkové formy a co způsobují. Na řadě cvičení pochopíte, odkud pocházejí vaše emoční vzorce a jak ovlivňují sebedůvěru, chování a myšlení. Získáte také tipy pro psychohygienu a posilování pozitivních emocí. Díky umění pracovat s emocemi dokážete dobře zvládat svůj život, vychutnávat si úspěch, zažívat pohodu ve vztazích a ve většině situací si zachováte humor a nadhled. Zvýšíte také svoji životní energii, posílíte psychickou odolnost a sebedůvěru. Kniha je doplněna audionahrávkami a texty k jednotlivým cvičením, z nichž si některé můžete zdarma stáhnout.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Emoce pod kontrolou. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 6 komentářůSouvisející novinky - Emoce pod kontrolou (1)
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
Kniha Emoce pod kontrolou v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v dalších seznamech | 1x |

100 %
70 %
Emoce pod kontrolou

U čtení knihy jsem prošla různými emočními stádii ;-). První jsem byla naštvaná, že tam není nic nového a vše už jsem četla, pak překvapená, že tam je naopak spousta technik a metod, které jsou účinné, pro mě mnoho nových poznatků. Následně jsem zažívala radost, že tyto metody a techniky skvěle fungují. Uvědomila jsem si své programy a prožila stud z toho, jak jsem na jejich základě jednala a nakonec zažila smutek, že kniha už je u konce.
Nicméně se k ní plánuji vracet, protože je tam hodně technik, na které je třeba opakování.
Kniha mi hodně pomohla, i když jsem některé techniky používala nebo už znala od jiných autorů z oblasti seberozvoje.