Elpis přehled

Roland Oravský

Zverejnenie najväčšieho medicínskeho objavu histórie sa nečakane zvrtne na dramatickú záchranu života. Prvý prípad extraterestriálnej vyšetrovateľky Liu Mingovej postupne odkrýva politické intrigy a vyplaví špinu, ktorá mala byť navždy zahrabaná. Hrozí Elpisu zánik? A aká je cena za večný život? Mrazivý sci-fi triler Elpis rozširuje svet znepokojivej blízkej budúcnosti z románu V tieni Zeme a ukazuje, že ľudská hra na bohov má svoje dôsledky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Elpis. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Razden458
27.04.2025

V knihe ide o vyšetrovanie pokusu o atentát miláčika davu, filantropa a geniálneho vedca, ktorý sa chystal oznámiť novinku s transplantáciou mysle a tým zabezpečil ľudom večný život.

Prvé dve kapitoly na mňa pôsobili tak priemerne, myslel som si, že tu máme ďalšieho obdivovateľa „Elona Maska z budúcnosti“. Ale potom sa začnú objavovať ďalšie skutočnosti a nie všetko je tak ako sa zdá. Autor dokázal celý čas dávkovať malé kúsky nezrovnalostí vo veciach, ktoré ma nútili rozmýšľať nad teóriami o tom, kto ten zločin spáchal, kto mal motivácie a prečo niektoré veci nesedia (už samotný zápletka nabáda na to aby nebolo všetko tak ako vyzerá).
To musím tejto knihe uznať, vedela ako dávkovať záhady a zvraty a hlavne napätie. Dokonca som mal pri čítaní niektorých vecí pocit ako keby sledujem Akty X, proste človek tuší, že je za tým niečo viac a chce vedieť čo.

všech 4 komentářů

Související novinky - Elpis (1)

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024

Kniha Elpis v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně6x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Roland Oravský také napsal(a)

Roland Oravský
slovenská, 1991
2014  77%Hypnos
2019  73%Príručka zdravého rozumu - Ako nepodľahnúť medicínskym nezmyslom a hoaxom
2018  73%V tieni Zeme
2024  64%Elpis