Královna elfů II přehled
Vyhnána z trůnu prchá královna elfů Emerelle do pustiny Spálené země, oblasti Albenu, která byla zpustošena během dračích válek. Zoufalá se vydává do Nefritové zahrady, aby se vyptala věštkyně – mocné šamanky, kterou chrání dračí dech. Výrok stařeny je záhadný, ale Emerelle spatřuje v jejích slovech důkaz toho, že ne všichni Albové opustili jejich svět. A tak se rozhoduje, že se vydá pátrat po posledním příslušníkovi tvůrců…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královna elfů II. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - Královna elfů II (0)
Kniha Královna elfů II v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 78x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 99x |
| v Chystám se číst | 35x |
| v Chci si koupit | 17x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Bernhard Hennen také napsal(a)
| 2008 | Elfové I |
| 2009 | Zima elfů I |
| 2012 | Královna elfů I. |
| 2010 | Světlo elfů I |
| 2009 | Elfové II |

85 %
78 %

Poslední díl série - bylo to celé takové jemné, i přes to, že tam byla úmrtí. Celým dějem se alespoň na chvíli objevili postavy, které jsme poznali v předchozích dílech.
Četlo se mi velice dobře, jen mi přišlo, že některé osudy zůstali otevřené, takže vlastně nevím, jak dopadli (např. Adrien, jak dopadlo vlastně celé království), i když si člověk něco myslí, tak tam zůstává ta otázka. No myslím, že už se to nikdy nedozvím - a to mě na tom asi jediné rozčiluje :)