Dýňová sezóna přehled

Rainbow Rowell

Deja a Josiah jsou nejlepší přátelé – minimálně každý podzim, kdy společně pracují na dýňové farmě. Na Halloween jejich společný čas končí, ale pokaždé se loučí s vidinou, že se za rok zase shledají... jenže letos je všechno jinak. Jsou totiž v maturitním ročníku a žádné "tak ahoj za rok" už je nečeká. Proto se rozhodnou, že společně zažijí poslední dobrodružství, na které budou vzpomínat celý život. Nádherný komiks od bestsellerové autorky Rainbow Rowellové o tom, jaké je to rozloučit se s milovaným místem – a člověkem – a neohlížet se zpátky.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2025 , Yoli (CZ)
Originální název: Pumpkinheads, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dýňová sezóna. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

JointlieKat94
15.11.2025

Miluju podzim a o to víc mě mrzí, jak málo hezkých knih z tohoto období je. Ještě ke všemu je tohle komiks! A nádherný.

Přečtení této knihy trvá asi tak stejně dlouho, jako "dýňová sezóna" v obchodech. Prostě je to krátké období. Obrazně řečeno :)

Je mi strašně, ale vážně strašně líto, že tady u nás takové farmy nejsou! Proč jako? Jela bych klidně přes půl republiky jen proto, abych nasála tu atmosféru!

Knize dávám pět hvězd, nejhezčí komiks, který jsem zatím měla možnost číst. Skvělý nápad, super postavy, krásné kresby, barvy.. miluju to. Příběh je takový jednoduchý, ale vlastně proč ne? :)

všech 19 komentářů

Související novinky - Dýňová sezóna (1)

Duchotepci, Záře Věčného plamene a další knižní novinky (36. týden)

01.09.2025

Kniha Dýňová sezóna v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně14x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi