Dvůr mrazu a hvězd přehled

Sarah J. Maas

Dvůr trnů a růží série

Pokračování bestsellerové young adult série Dvůr trnů a růží Feyre, Rhysand a jejich nejbližší přátelé pracují na obnově Nočního dvora i válkou zničené země. Ačkoli lidské královny i vílí vládci kují pikle, ve Velarisu alespoň na chvíli nastala sváteční atmosféra. Blíží se totiž oslavy zimního slunovratu. A právě v okamžicích klidu a míru se ukáže, že některé rány ještě nejsou úplně zahojené… Feyre čeká dlouhá cesta plná napětí, vášně, intrik a politikaření, než opravdu zavládne mír.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha 2018 , CooBoo
Originální název: A Court of Frost and Starlight, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Novela 'Dvůr mrazu a hvězd' přináší příjemné chvíle v období zimního slunovratu. Čtenáři se setkávají s oblíbenými postavami, které se vyrovnávají s událostmi po válce. I když se příběh soustředí na každodenní život a vztahy, mnozí čtenáři postrádají akci a napětí z předchozích dílů. Někteří vyjadřují zklamání z nedostatečného rozvoje děje, zatímco jiní oceňují možnost nahlédnout do myšlenek hrdinů a jejich vzájemné interakce. Více v komentářích.

Komu by se kniha Dvůr mrazu a hvězd mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi postavy s hloubkou
  • Milovníci vánoční atmosféry v literatuře
  • Ti, kdo ocení příběhy o mezilidských vztazích

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr mrazu a hvězd. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Shanib
13.01.2026

Tož nebylo to špatné, ale vesměs mi přišlo, že to celé bylo o tom, jaký komu koupit dárek, takže nemastné neslané, jelikož se zas tak moc nedělo. Zároveň to byla ale příležitost užít si své oblíbené postavy o něco déle a také jsem to vnímala jako přestup od příběhu Feyre k Nestě.

všech 417 komentářů

Související novinky - Dvůr mrazu a hvězd (3)

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

10 právě čtených knih podle uživatelů (listopad)

15.11.2018

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2018

Mám ji ráda, protože ji má ráda jen hrstka lidí. Mám ji ráda, protože není lehké s ní vyjít ani jí porozumět. (Amren)

Musím tvořit, jinak by to všechno bylo k ničemu. Musím tvořit, jinak bych se samým zoufalstvím zhroutila a už nikdy nevylezla z postele. Musím tvořit, protože to vše nedokážu jinak vyjádřit. Je to těžké a bolí to, ale kdybych měla přestat, kdyby měly můj stav nebo vřeteno umlknout… v Nicotě by nezářila Naděje. (Tkadlena)

Kniha Dvůr mrazu a hvězd v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených3 769x
v Mé knihovně1 136x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi