Dveře ke snu přehled
Daniela Krolupperová
Malý chlapec žije se svým dědečkem a psem v kraji pod vysokými skalami, kde se nedaří květinám ani stromům. Radosti zažívá jen pomálu. Chlapec ale tuší, že jsou na světě veselejší místa. Místa, kde rostou barevné květiny a kde se mu bude dařit. Ale jak se tam dostat? Přece dveřmi! A tak začne vyřezávat dveře do uschlého kmene starého stromu. Jsou sice krásné, ale nebude možné je otevřít, natož jimi někam vstoupit. Nebo že by přece?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dveře ke snu. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Absolutně nejsem cílovka. Zvolila jsem jen kvůli čtenářské výzvě. Pokud bych ale četla se svým dítětem, asi by mě to trochu zklamalo, u takové knížky bych čekala, že se nakonec ty dveře k moři vážně otevřou.
Kniha Dveře ke snu v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2014 | ![]() |
2018 | ![]() |
2009 | ![]() |
2016 | ![]() |
2013 | ![]() |
Knihu jsme si včera s dcerou zvolily jako čtení před spaním a moc jsme se obě těšily, ale já teda musím říct, že u mě se nadšení bohužel po dočtení nekonalo a dcera prohlásila: "pěkné", což u ní znamená také průměr (když se jí něco opravdu líbí, chce to buď číst znovu nebo to chce více rozebírat, což se v tomto případě nedělo). Knížka má velmi pěkný námět, ale pořád mi přišlo, že tam něco chybí, že je to nedotažené, otevřené a rozpracované. Nevím, možná neumím číst mezi řádky v tomto případě, ale od autorky můžu vřele doporučit jiné knihy, ale tuto úplně bohužel ne.