Dva roky bez prázdnin přehled
Ne všechno je vždycky takové, jak se jeví. A ne na každou smrtelnou nemoc se umírá. Příběh o Šárce a Bohoušovi, založený na skutečných událostech, vypráví o jednom takovém zmrtvýchvstání. Není to příběh o léčitelích, kouzlech a zázracích. Je o síle a statečnosti ukryté v člověku, o důvěře v sebe a o naději, že všechno je tak, jak má být. O lidech v mezní situaci, kterým nezbývá, než použít zdravý rozum a začít zase dělat všechno tak, jak to bylo vymyšlené při stvoření. A mají úspěch, protože uvěřili v přirozenost, zbavili se strachu a naučili vďečnosti. Kdo pracuje, bývá odměněn, kdo se neničí, bývá uzdraven. Věřili byste, že je možné se při slézání z hrobníkovy lopaty usmívat? Zkuste to!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dva roky bez prázdnin. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 7 komentářůSouvisející novinky - Dva roky bez prázdnin (1)
355 knižních tipů na téma prázdnin
04.07.2022
Kniha Dva roky bez prázdnin v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 25x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 7x |
| v Chystám se číst | 8x |
| v Chci si koupit | 2x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jan Jícha také napsal(a)
| 2003 | Prevít na vysoké |

82 %
40 %

Nedočteno, nehodnotím.
Není to špatné, ale místy se v tom ztrácím, vůbec nevím, kdo je kdo, je tam spousta vět, které vůbec netuším, kdo je pronesl..
Tak zvláštní knihu jsem ještě neviděla.
Přitom, v částech, kde se začtu a vím, co čtu, se mi líbí autorův styl, volba slov i lehký humor.
Škoda. Bylo-li by to psáno bez chaotického prolínání osob, času a děje, přečetla bych si knihu ráda.