Její duše napospas přehled
Harley Laroux

Duše (H. Laroux) série
1. díl
Leon Svou pověst mezi čaroději jsem si nevysloužil jen tak pro nic za nic: stačí jeden špatný pohyb a byl bych mrtvý. Začali mi říkat Zabiják a zabíjení je to, v čem jsem nejlepší. Jenže pak jsem poznal ji. Měl jsem ji unést, měl jsem ji zabít – a neudělal jsem to. Kult, který mě kdysi ovládal, ji chce, ale já jim svou novou hračku nedám. Rae Vždycky jsem věřila v nadpřirozeno. Duchové jsou moje vášeň, ale v životě mě nenapadlo, že jednou vyvolám démona. Po lesích se potulují příšery a něco prastarého – něco ďábelského – se probouzí a volá mé jméno. Nevím, komu můžu věřit ani jak hluboko tato temnota sahá. Jistě vím jen jediné – pronásleduje mě démon a on nechce jen moje tělo – chce i mou duši. A bez něj se mi nepodaří přežít. Její duše napospas je první knihou z trilogie Duše. Všechny tři příběhy jsou propojené a každý z nich sleduje jiný pár prostřednictvím podobné časové osy ve fiktivním městě Abelaum.... celý text
Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: 2025 , RedOriginální název:
Her Soul to Take, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Její duše napospas. Přihlašte se a napište ho.

Kromě BDSM hrátek (což se někomu nemusí líbit, někdo se v tom naopak najde) nemá kniha co nabídnout.
Postavy nevýrazné, bez emocí, nedalo se je oblíbit, ale ani nesnášet.
Primitivní příběh nešikovně naroubovaný, aby to nebylo jenom "o tom jednom".
Jediná zajímavá, a za to je ta půl hvězda, je obálka.
Další díly vynechám.

Tak tohle bylo něco, od mé oblíbené knihkupkyně jsem dostala tip na tuto knihu a odcházela se mnou domů.
Pokud máte rádi temnější romanci plnou sexu (rozhodně ne vanilkového). Jdete do toho.
Pokud máte rádi trochu toho Lovecraftovského světa, jděte do toho.
Hltala jsem každou stránku, kniha mne opravdu chytla od první stránky k poslední.
Co si budeme Leonovi bych dala svou duši hned bez delšího otálení.
Těším se na další knihy této autorky.
Žebříček nejprodávanějších knih (18. týden)
08.05.2025
Žebříček nejprodávanějších knih (16. týden)
24.04.2025
Žebříček nejprodávanějších knih (14. týden)
15.04.2025
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Její duše napospas v seznamech
v Mé knihovně | 237x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Na knížku jsem se hodně těšila a nakonec to bylo fajn i když možná takové průměrné čtení. Jsem poslední dobou zvyklá na docela tlusté knížky co mají 500+ stran a tak mi přišlo, že od Chci ji hlavně ehm ehm k Miluju jí ubylo pár stran. Trošku mi tam chyběla uvěřitelnost VZTAHU. Co musím pochválit byla strašidelná atmosféra a příšery. To jsem si fakt dokázala živě představit.
Hlavní postavy byly trochu ploché , ale jak říkám přisuzuji to tomu, že na pár stranách se potřeba stihnout spoustu věcí. Leon byl fajn Rae jsem nějak nestihla poznat, tak nevím.
Je dobré počítat, že s BDSM scénami se vůbec nešetří, že to nemusí být pro každého. Na mě tam bylo až moc těchto scén. Ne že by byly špatné, ale dala bych přednost budování příběhu a hlavně reálného vztahu mezi postavami.
Komu se líbila Adeline s čistým svědomím doporučuji.. nevím jak pro ostatní, možná opravdu zvážit, jestli jste připraveni na lehce uchylnou masochistku.