Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru přehled
Prequel k filmu Dungeons&Dragons: Čest zlodějů. Objevte napínavé příběhy o původu barda Edgina, barbarky Holgy a jejich přátel v tomto oficiálním prequelu k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Život Edgina Darvise je zmatek. Zůstala mu jen jeho loutna, švihácký vzhled a... nic moc jiného. Po náhodném setkání s drsňačkou Holgou je Edgin nucen přehodnotit svá špatná rozhodnutí. Cesta k vykoupení je však dlouhá a dlážděná nepředvídanými výdaji. Naštěstí je svět plný bohatých hlupáků, kteří si přímo říkají o to, aby je někdo obral.... celý text
Originální název: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves: The Road to Neverwinter, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 7 komentářůSouvisející novinky - Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru (1)
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
Kniha Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 29x |
| ve Čtenářské výzvě | 5x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 24x |
| v Chystám se číst | 19x |
| v Chci si koupit | 8x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jaleigh Johnson napsal(a)
| 2023 | Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru |

91 %
79 %
Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru
Příjemné fantasy s referencemi na DnD, které potěší každého fanouška filmu Dungeons and dragons: čest zlodějů. Děj byl sice trochu slabší, ale jako někdo, kdo už má za sebou hezkou řádku sessions, jsem si knihu užila. Přišlo mi, že se vlastně jedná o takovou milou poctu.