Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru přehled

Jaleigh Johnson

Prequel k filmu Dungeons&Dragons: Čest zlodějů. Objevte napínavé příběhy o původu barda Edgina, barbarky Holgy a jejich přátel v tomto oficiálním prequelu k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Život Edgina Darvise je zmatek. Zůstala mu jen jeho loutna, švihácký vzhled a... nic moc jiného. Po náhodném setkání s drsňačkou Holgou je Edgin nucen přehodnotit svá špatná rozhodnutí. Cesta k vykoupení je však dlouhá a dlážděná nepředvídanými výdaji. Naštěstí je svět plný bohatých hlupáků, kteří si přímo říkají o to, aby je někdo obral.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , Alicanto (Egmont ČR)
Originální název: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves: The Road to Neverwinter, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Zlomyslena
30.07.2025

Příjemné fantasy s referencemi na DnD, které potěší každého fanouška filmu Dungeons and dragons: čest zlodějů. Děj byl sice trochu slabší, ale jako někdo, kdo už má za sebou hezkou řádku sessions, jsem si knihu užila. Přišlo mi, že se vlastně jedná o takovou milou poctu.

všech 7 komentářů

Související novinky - Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru (1)

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023

Kniha Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně24x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Jaleigh Johnson napsal(a)

2023  74%Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru