Duna: Grafický román. Kniha 2, Muad'dib přehled
Duna (komiks) série
Ve druhé knize třídílného grafického románu DUNA s podtitulem MuadDib, který je adaptací Duny z roku 1965 od FRANKA HERBERTA, se mladý Paul Atreides a jeho matka, lady Jessica, ocitají sami na otevřené poušti planety Arrakis. Paul a Jessica, zrazeni svým vlastním lékařem, doktorem Yuehem, a zničeni svými největšími nepřáteli, Harkonneny, přežijí jen díky tomu, že najdou záhadné fremeny. Postupně odhalují přísně střežená tajemství pouštní planety a čelí rozhodnutím, která navždy ovlivní jejich osudy i životy. Tato věrná adaptace od BRIANA HERBERTA, syna FRANKA HERBERTA, a autora bestsellerů oceněného New York Times KEVINA J. ANDERSONA dál rozvíjí Paulovu cestu a jeho přerod z chlapce v obdivovaného mesiáše. Společně s Dunou je zpět i tým ilustrátorů v podání RAÚLA ALLÉNA a PATRICIE MARTÍN, kteří nám ukazují, jak vypadá mistrně ztvárněný komiks, a jejichž ikonické pojetí světa Duny teď máme možnost si naplno vychutnat.... celý text
Originální název: Frank Herbert's Dune: The Graphic Novel. Book 2, Muad'dib, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duna: Grafický román. Kniha 2, Muad'dib. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 6 komentářůSouvisející novinky - Duna: Grafický román. Kniha 2, Muad'dib (2)
Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)
13.09.2024
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
Kniha Duna: Grafický román. Kniha 2, Muad'dib v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Chci si koupit | 9x |
| v dalších seznamech | 3x |

100 %
75 %
I 2. díl se mi líbil! Nejsem žádný odborník na komiksy, ale tenhle, myslím, vystihuje atmosféru příběhu Duny bezvadně. Barevné ladění krásné. Vyhovují mi i přesné linie kresby. Pořídím si i další díl.