Druhý dech přehled
Příběh s tajemstvím o přípravě jedné reklamní kampaně, odehrávající se v lůně České Kanady. Adolf Majer má za sebou fakt mizerné čtyři měsíce života. Jeho manželka, instagramová hvězda @johankazparku, ho opustila kvůli jinému muži, a v reklamní agentuře Craven, v níž pracuje jako kreativní ředitel, kazí, na co sáhne. Se svými agenturními kolegy, ředitelem Švejkem a grafickou elévkou Julií, přijímají pozvání na netradiční výběrové řízení, které se má uskutečnit v hotelovém komplexu v okolí třeboňských rybníků, borových lesů a rozsáhlých rašelinišť. Nemají přitom nejmenší tušení, že kromě nápadů může během pobytu vyvěrat na povrch i něco mnohem temnějšího.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhý dech. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 49 komentářůSouvisející novinky - Druhý dech (1)
Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)
21.04.2024
„Sebelítost je ta nejvypasenější svině z celého chlívku. Je tučná a přerostlá. Zralá na porážku.“
„I smrt potřebuje reklamu.“
Kniha Druhý dech v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 8x |
| v dalších seznamech | 6x |

76 %
81 %
Druhý dech
Velmi napínavý příběh a ten konec,wau..
V České Kanadě probíhá reklamní kampaň a výběrové řízení agentur na čističku vzduchu..ale to co bude následovat na samotném konci příběhu co se dostane čistička vzduchu do oběhu,to mi vzalo ne jen druhý,ale i třetí dech..