Draculův švagr přehled
Dracula série
0. díl
Kniha hororových povídek jejichž autorem je sám mistr hororu a humoru v jedné osobě Miloslav Švandrlík. Nechte se bavit absurdně vypointovanými situacemi, kterým nechybí nadsázka i napětí. Hororové povídky plné černého humoru a magické hrůzy. Povídky zavádějí čtenáře na opuštěné hrady a strašidelné samoty mezi upíry, strašidla a nejrůznější nadpřirozené bytosti. Čtenáři se dostává neopakovatelné kombinace strachu a vtipu, vynalézavost při použití nepřeberné řady strašidelných rekvizit je pro autora příležitostí k rozehrání osvědčené škály humoru. Knížku provázejí obrázky Švandrlíkova dvorního ilustrátora Jiřího Wintra-Neprakty.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha obsahuje vtipné hororové povídky, které čtenáře pobaví i překvapí. Mnozí si na ni vzpomínají z dětství, kdy ji četli u táboráku. Povídky kombinují černý humor s hororovými prvky, což vytváří jedinečnou atmosféru. Čtenáři oceňují rozmanitost příběhů a jejich schopnost vyvolat smích i strach zároveň. Více v komentářích.
Komu by se kniha Draculův švagr mohla líbit?
- Fanoušci hororového žánru
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Milovníci černého humoru
- Ti, kteří si rádi připomínají dětství
- Čtenáři, co preferují povídky s překvapivými konci
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Draculův švagr. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 63 komentářůSouvisející novinky - Draculův švagr (0)
Zfilmováno
Draculův švagr (1996)
Kniha Draculův švagr v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 515x |
| ve Čtenářské výzvě | 17x |
| v Doporučených | 29x |
| v Mé knihovně | 190x |
| v Chystám se číst | 47x |
| v Chci si koupit | 16x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Miloslav Švandrlík také napsal(a)
| 2006 | Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka |

36 %
61 %
50 %
80 %

Švandrlíkova satira a humor mě nikdy nepřestane bavit. Krátké povídky s trochu bizarním koncem. Ale přesně to jsem od této povídkové knížky očekávala.