Dospělost je dar! přehled

Dospělost je dar!
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/553038/bmid_dospelost-je-dar.jpg 4 43 43

Dospělost je mýtus série

< 5. díl

Pátá kniha komiksového fenoménu Sarah's Scribbles – obsahuje arch se samolepkami! Jak to dopadne, když chce mileniálka zapadnout mezi tiktokovou generaci? Můžete v létě na pláži potkat gotiky? A jak vlastně vypadá kreativní proces jedné z nejoblíbenějších komiksových kreslířek současnosti? To vše se dozvíte v páté knize Sarah's Scribbles, ve které najdete 100 komiksů, 15 esejí a desítky fotografií i skic. Všechny kresby a texty v ní jsou oslavou mnoha zážitků a lekcí, které autorka nasbírala během deseti let tvorby virálních a oceňovaných komiksů. Součástí knihy je arch se samolepkami.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Adulthood Is a Gift!, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dospělost je dar!. Přihlašte se a napište ho.

Knihotyna
08.03.2025 3 z 5

Tak jsem si zase jednou přes @knihovna.ostrava vypůjčila e-knihu, protože vyšel nový komiks od @sarahandersencomics !

Byla jsem zvědavá.

Samotné stripy mě bohužel moc nezaujaly. Vtipné či humorné mi přišly tak dva a zbytek jsem sice chápala, ale zkrátka si to u mě nesedlo.

ALE! Co mě zaujalo daleko více, jsou eseje, které napsala sama autorka a najdeme je na konci knihy.

O její tvorbě. Jejím strachu. Jejím životě. Jejích zkušenostech. A ty se mi líbily velmi! Tam jsem se viděla. Situace mi byly známé, pocity, prostředí.

Pokud jste četli všechny předchozí komiksy koukněte i na tento (za mě ale spíše pro lepší poznání autorky - právě skrze zmiňované eseje), můj oblíbený díl to ale nebude :).

_i_have_sparks_
01.03.2025 4 z 5

Četla jsem všechny autorčiny komiksy, které dost často vystihují každodennost bytí a právě to mě vždycky tolik bavilo.
V tomto konkrétním je jako bonus i několik backstories k začátkům umělecké dráhy Sarah, tak dokonce i překážky co jí stáli v cestě a které musela stejně tak překonat.
Miluju, když se někdo podělí o svoje osobní zkušenosti a diky tomu má tento komiks i další plusovou hodnotu a to hrozně cenním.
Obsahuje také samolepky, které jsou mega hezu.
A chtěla bych na konec vypíchnout myšlenku která se mi hrozně líbila a to:
Vždycky je poznat, když zpracováváte téma které máte rádi nebo cokoliv co je vaše vášeň

Za recenzní výtisk děkuji ve #spolupraci s @humbook @humbook_blogeri

t-e-r-e-z-a8363
01.03.2025 4.5 z 5

Dospělost je dar....
ANOANOANO
Knížku jsem dostala v rámci #spoluprace s @humbook @humbook_blogeri a za to bych jim chtěla velmi poděkovat, neboť knížka se četla sama, stránky plynuly jako přestávky ve škole a než jsem se stihla nadechnout byla jsem nakonci.
Tahle knížka vám zlepší náladu, ikdyz máte den pod psa, stačí si přečíst pár stránek a už máte vykouzleny úsměv na tváři.
Dospělost je dar je autorčin pátý grafický román, který u nás vychází teďka koncem února a vy všichni si ho jednoznačně musíte přečíst!!
+ Má samolepky nakonci a kdo by nechtěl přeci samolepky
4,5/5*
#humbookblogeri #recenze #knizky #dospelostjedar

Tajný večírek, Temnostín a další knižní novinky (6. týden)

02.02.2025

Kniha Dospělost je dar! v seznamech

v Mé knihovně20x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Sarah Andersen
americká, 1992