Do nitra dětských emocí přehled

Isabelle Filliozat

Obálka knihy Do nitra dětských emocí

Tato kniha vám, rodičům, pomůže porozumět světu dětských emocí, potřeb a přání. Pochopíte příčiny dětského chování, naučíte se na svět dívat dětskýma očima, zjistíte, že často jste příčinou dětského zlobení vy sami, aniž byste si to uvědomovali. Autorka je vynikající francouzská psycholožka, a tato kniha je již mnoho let jedním z největších bestsellerů o výchově.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika Rodina
Vydáno: 2011 , Computer Press (CP Books)
Originální název: Au coeur des émotions de l'nfant: Comprendre son langage, ses rires et ses pleurs, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do nitra dětských emocí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

mataaskorice
23.02.2023

Skvělá knížka. Čtivá, snadno pochopitelná, jednoduchá a přehledná záležitost určená především rodičům jako návod na pochopení emocí dítěte, přinášející informace o tom, kam spěje nevyslyšení emočních potřeb jedince. Publikace je určena laické veřejnosti, proto je srozumitelná, zbavená nadbytečných odborných termínů, externích odkazů, s minimem poznámek pod čarou. Doporučuji. Snad se čtenářská (nejen) rodičovská základna značně rozšíří.

všech 3 komentářů

Související novinky - Do nitra dětských emocí (0)

Kniha Do nitra dětských emocí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně11x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi