Dneska už se tomu směju
O knize Dneska už se tomu směju
Vzpomínky herečky Adiny Mandlové. Kniha, která vypovídá nejen o ní, ale i o době, o hereckém prostředí, o povaze národa, o tomto divném století, v němž je nám souzeno žít. Publikace je doplněna mnoha nikdy nepublikovanými obrazovými materiály. Druhé vydání exilového nakladatelství Sixty-Eight Publishers Josefa Škvoreckého v kanadském Torontu.
Co říkají o knize uživatelé?
Životopis Adiny Mandlové je fascinujícím pohledem na její život a kariéru. Autorka se nebojí odhalit své osobní názory a zkušenosti. Kniha zachycuje jak její úspěchy, tak i těžké chvíle. Čtenáři ocení otevřenost a humor, které z textu vyzařují. Adina byla nejen talentovanou herečkou, ale také silnou osobností, která se nebojí mluvit o svých pocitech a zážitcích. Její příběh je plný emocí a poučení o lidských vztazích a společnosti. Více v komentářích.
Komu by se kniha Dneska už se tomu směju mohla líbit?
- Fanoušci českého filmu a divadla
- Čtenáři autobiografií a životopisů
- Milovníci příběhů o silných ženách
- Historici a zájemci o meziválečné období
- Ti, kdo hledají inspiraci v osobních příbězích
Kniha Dneska už se tomu směju v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |
| v Přečtených | 979x |
| ve Čtenářské výzvě | 206x |
| v Doporučených | 65x |
| v Mé knihovně | 345x |
| v Chystám se číst | 155x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 6x |
„Dívám se na svou minulost bez trpkosti a lítosti a necítím nenávist k těm, kdož se mi kdysi snažili život znesnadnit. Nezávidím nikomu společenské postavení, peníze, tělesné a duševní kvality ani slávu. Všecko, co jsem kdysi pokládala za nesmírně důležité, je prostě najednou bezvýznamné, vzdálené, téměř cizí. Dneska už se tomu směju.“
Související novinka - Dneska už se tomu směju
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: