Divoká Afrika přehled

M. K. Hardy

Divoká Afrika série

1. díl >

Svoji práci kameramanky miluju! Zatím sice jen asistuju, ale i toho si nesmírně vážím. A abych se i do budoucna mohla věnovat tomu, co mě baví, musím dokázat, že jsem vážně dobrá. Obzvlášť když mě můj šéf pošle natáčet až do daleké Keni. Snad mi ale pomůže můj bývalý spolužák, díky kterému zažiju neuvěřitelné cesty za zvířaty, splním si několik svých profesních snů, nasbírám cenné zkušenosti a možná najdu i novou lásku… Jenomže ne vše, co zachytím v hledáčku, je rozmanitá krása přírody. Spatřím totiž i odvrácenou tvář, lépe řečeno tváře… A ukáže se, že divoká Afrika je plná nečekaných nebezpečí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoká Afrika. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Tesset
09.11.2025

Tuto opravdu nemůžu doporučit. Myslím, že autorka patří mezi jedny z nejlepších tuzemských, ale tohle byla tak naivní a nezajímavá knížka, až jsem se divila. Jasně, píše tam, že to je její prvotina - no možná měla zůstat v šuplíku, nemusí se vydávat vše.

Postavy strašně ploché, Michelle na svůj věk také neuvěřitelná. Vše klouzalo jen po povrchu. Plus samotná čeština, vyjadřování a stylistika prostě nefungovala. Jediné co chválím je prostředí a nápad se safari.

Do druhého dílu se nepouštím, nic mě k tomu nenalakalo.

všech 39 komentářů

Související novinky - Divoká Afrika (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024

Kniha Divoká Afrika v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně140x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi