Hardcore přehled
Divocí a zlí série
Církev zářícího Spasitele se pokouší o vládu nad světem, aby svému živému bohu připravila cestu. Živí umírají, mrtví ožívají. Patejl nestřelí dítě do zad a upíři nejsou tak sympatičtí, jak bývali. Jinak Patejl střelí kohokoli kamkoli. Jako vždy ...
Co říkají o knize uživatelé?
Druhý díl série přináší opět krvavé dobrodružství s hlavním hrdinou Patejlem. Ten se ocitá v chaotických situacích, kde bojuje proti různým nepřátelům. Příběh je plný akce, humoru a nečekaných zvratů. I když se tempo mírně zpomalilo, stále nabízí zajímavé scény a originální nápady. Někteří čtenáři postrádají určité postavy z prvního dílu, ale celkově si příběh udržuje svou atraktivitu a zábavnost. Kulhánek opět dokazuje svou kreativitu a schopnost vtáhnout čtenáře do svého světa. Více v komentářích.
Komu by se kniha Hardcore mohla líbit?
- Fanoušci akčních a krvavých příběhů
- Čtenáři, kteří ocení černý humor
- Milovníci fantastických a sci-fi prvků
- Příznivci originálních a neotřelých zápletek
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hardcore. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 55 komentářůSouvisející novinky - Hardcore (0)
Kniha Hardcore v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 1 641x |
| ve Čtenářské výzvě | 15x |
| v Doporučených | 81x |
| v Mé knihovně | 277x |
| v Chystám se číst | 53x |
| v Chci si koupit | 49x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jiří Kulhánek také napsal(a)
| 2002 | Noční klub. Díl první |
| 2011 | Vyhlídka na věčnost |
| 1996 | Dobrák |
| 1995 | Vládci strachu |
| 2003 | Noční klub. Díl druhý |

92 %
79 %

Po dlouhé době od četby prvního dílu jsem se dostal k druhému. A bohužel mě nezaujal stejně jako díl první. Rozhovory i scény jsou víceméně na jedno brdo. Oproti sérii Noční klub jsem do čtení musel nutit. Z Nočního klubu jsem byl hodně nadšen, z této série jsem hodně zklamán.