Vzplanutí přehled

Jiří Březina

Detektiv Volf série

Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů. Najít odpovědi rozhodně nebude snadné. Poručík Tomáš Volf na novém působišti v Praze mezi nové kolegy zrovna nezapadl a na složité vyšetřování je tak vlastně sám. Pomůže mu návrat k uzavřenému případu, který začal podobně hrůzným nálezem? Může se ale stát, že narazí na něco, co změní život hned několika lidí.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Tato česká detektivka se výrazně odlišuje od průměru. Příběh je jednoduchý, ale poutavý. Hlavní postavy jsou dobře vykreslené a zápletka je originální. Čtenáři oceňují napínavý děj a skvělé vyvrcholení. Všichni se těší na další pokračování a doporučují ji dalším. Autor Jiří Březina si získal mnoho fanoušků díky své schopnosti psát čtivě a zajímavě. Více v komentářích.

Komu by se kniha Vzplanutí mohla líbit?

• Milovníci detektivních příběhů
  • Čtenáři hledající napínavé zápletky
  • Fanoušci české literatury
  • Posluchači audioknih
  • Ti, kdo ocení dobře vykreslené postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzplanutí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Knedlička
10.01.2026

Super čtení, přečteno za dva večery. J. Březina je můj čtenářský objev minulého roku a velmi mě baví. Třetí díl série s T.Volfem byl moc fajn. Dva oddělené případy, ktere do sebe na konci zapadnou, zajímavá zápletka a ještě zajímavější způsob odstranění důkazů. Jsem vždycky nadšená, když si ze čtení odnesu i nějaké nové informace. Tady to bylo úplné TOP. Těším se na další díl!!!

všech 181 komentářů

Související novinky - Vzplanutí (3)

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022

Prostor ke psaní si spíš vyčaruju nebo ukradnu, říká autor Vzplanutí

05.03.2019

Knižní novinky (6. týden)

03.02.2019

Ocenění knihy (1)

2020 - Cena Jiřího Marka (Nejlepší česká detektivka)

Kniha Vzplanutí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně200x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi