Promlčení přehled

Promlčení
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/256293/mid_promlceni-yzO-256293.jpg 4 696 696

Detektiv Volf série

1. díl >

Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se Tomáš vyzpovídat člověka, který se tehdejšího vyšetřování přímo účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra Ondřeje Novotného. Prostřednictvím jeho vzpomínek se Tomáš snaží získat informace, které ze spisů záhadně zmizely. Může ale věřit muži, ze kterého se stal politik s nevalnou pověstí? Jakou roli hrají v případu dějiny zapomenutého kraje? A jak hluboko do minulosti se musí Tomáš ponořit, aby odhalil, komu kdysi prošla nikoli jedna, ale dvě vraždy?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Promlčení. Přihlašte se a napište ho.

Marivetka2101
01.03.2025 5 z 5

Začala jsem číst na doporučení, napřed mě malinko odrazoval náhled na problematiku odsunu, ale ve výsledku je kniha čtivá a povedla se.

mirek7450
01.03.2025 5 z 5

Začal jsem číst... vždyť to snad znám. Po asi 50 stránkách... ano, slyšel jsem to před pár roky v ČRo. Ale dočetl jsem - ani ne detektivka, ale rozuzlení činů, které se staly na konci války a poté po roce 1990.

p.stranska
23.02.2025 2 z 5

Audiokniha. Šílená nuda se táhne dvěmi třetinami knihy. Konec je zajímavý, ale než přišel, několikrát jsem knihu chtěla odložit. Ne, nelíbilo se mi to.

Jedeme v tom spolu, Dokonalé léto a další knižní novinky (29. týden)

17.07.2022

Kniha Promlčení v seznamech

v Mé knihovně235x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)