Mizení přehled

Mizení
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480162/bmid_mizeni-DNN-480162.jpg 4 505 505

Detektiv Volf série

Temný případ od dvojnásobného držitele ceny za nejlepší českou detektivku. Tomáš Volf řeší nejotřesnější případ své kariéry. Na opuštěném statku zemře v den výročí Hitlerova narození několik lidí. Jde o zločin s rasistickým podtextem, nebo o snahu vytvořit falešnou stopu? Na dětské krizové centrum zazvoní uprostřed noci dezorientovaný chlapec. Tvrdí, že mu někdo vyměnil rodinu za cizí lidi. Když se však o situaci začne zajímat soukromá vyšetřovatelka Eva Černá, jeho zdánlivé blouznění se rýsuje v děsivých detailech.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mizení. Přihlašte se a napište ho.

marketa1860
předevčírem 4 z 5

Perfektní, čím dál lepší! Napínavé až do samotného konce. Případ s atraktivní zápletkou, i osobní linka Tomáše Volfa se mi líbí. Velká spokojenost.

Kopretina_aku
27.02.2025 4 z 5

Kniha se četla svižně, děj ubíhal, zápletka zajímavá, prostě dobrá česká detektivka.

berila
08.01.2025 3 z 5

Po první polovině jsem to chtěla vzdát, nemohla jsem se začíst. Pak nastal zlom a už to začalo mít šťávu. Dost mi vadilo neustálé přeskakování v ději. Ale k autorovi se určitě vrátím.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Ocenění knihy (1)

2021 - Cena Jiřího Marka (2. místo)

Kniha Mizení v seznamech

v Mé knihovně166x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)