Mimo obraz přehled
Detektiv Volf série
< 6. díl
Hrůzný nález v odstavené dodávce na okraji jihomoravského lesa odstartuje vyšetřování, do kterého je zapojen i Tomáš Volf. Případ s mezinárodním přesahem má pro pražského kriminalistu mnohem větší důsledky, než se zpočátku zdá. A nejen díky sympatické brněnské komisařce, s níž ho pátrání svede dohromady. Stopy vedou do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí, kde příležitost dělá nejen zloděje… To, co se děje mimo obraz, má totiž často nebezpečné kontury.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Nový díl série přináší čtenářům fascinující pohled do světa umění a detektivní práce. Příběh se soustředí na postavy Tomáše Volfa a Evy Černé, které se zaplétají do složitého vyšetřování. Čtenáři oceňují promyšlenou zápletku a osobní linky, které dodávají příběhu hloubku. Kniha je hodnocena jako čtivá a napínavá, i když někteří čtenáři by uvítali dynamičtější tempo vyšetřování. Závěr přináší překvapení, které zanechává čtenáře v očekávání dalšího pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Mimo obraz mohla líbit?
- Fanoušci českých detektivek
- Čtenáři, kteří mají rádi umělecké prostředí
- Milovníci napínavých příběhů s osobními linkami
- Ti, kdo hledají kvalitní literaturu s hlubokými postavami
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mimo obraz. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 101 komentářůSouvisející novinky - Mimo obraz (2)
Žebříček nejprodávanějších knih (39. týden)
02.10.2024
Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)
13.09.2024
Kniha Mimo obraz v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 553x |
| ve Čtenářské výzvě | 78x |
| v Doporučených | 20x |
| v Mé knihovně | 137x |
| v Chystám se číst | 118x |
| v Chci si koupit | 31x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

82 %
75 %

Byť ta dvojnádobná vražda byla drsná, knížka se četla vcelku lehce. Vyšetřování vneslo náhled do kšeftmanských praktik v obchodu s uměním, což pro mě bylo zajímavé. Osobní linka hlavních vyšetřovatelů mě bavila. Nahodile jsem četla druhou knížku s detektivem Volfem, tentokrát jsem sáhla po poslední v sérii. Příležitostně budu doplňovat.