Deset poselství vašich andělů: Andělská sdělení, která zcela změní vaše pochopení a vnímání života přehled

Doreen Virtue

Andělé jsou mostem mezi nebem a zemí. Slovo anděl doslova znamená posel Boží. Andělé k vám neustále promlouvají a svými poselstvími utěšují bez ohledu na to, jak vystresovaní nebo úzkostliví jste. V této knize najdete 10 klíčových poselství (a kromě úvodu je vše čistým hlasem andělů), která Doreen Virtue zapsala přesně tak, jak je přijímala, když anděly v modlitbách žádala o vedení. Tato kniha vám může pomoci, i když ji otevřete na libovolné stránce. Cokoli si přečtete, bude zosobněným poselstvím určeným přímo vám. Mezi témata, která zde najdete, patří například: · vaše skutečná identita a proč jste tady · svobodná vůle · vztahy · léčení · duchovní a pozemské naplnění · …a mnoho dalších.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2018 , Synergie (Synex)
Originální název: 10 Messages Your Angels Want You to Know

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deset poselství vašich andělů: Andělská sdělení, která zcela změní vaše pochopení a vnímání života. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

lenka6751
07.04.2021

Já nejsem věřící, proto mne kniha nezaujala.

všech 4 komentářů

Související novinky - Deset poselství vašich andělů: Andělská sdělení, která zcela změní vaše pochopení a vnímání života (0)

Kniha Deset poselství vašich andělů: Andělská sdělení, která zcela změní vaše pochopení a vnímání života v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně7x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi