Den co den přehled
Den co den série
1. díl >
Každý den se probudíte v jiném těle, každý den žijete život někoho jiného. A tak platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den.... celý text
Originální název: Every Day, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha nabízí originální námět, který zaujme mnohé čtenáře. Někteří si však stěžují na nedostatečné zpracování a ploché postavy. Atmosféra příběhu je silná a nutí k zamyšlení nad životem a vztahy. Zatímco mladší čtenáři mohou být nadšeni, starší čtenáři mohou mít pocit, že kniha není určena pro ně. Přesto má potenciál oslovit široké spektrum čtenářů a vyvolat různé emoce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Den co den mohla líbit?
- Fanoušci originálních příběhů
- Čtenáři hledající zamyšlení nad životem
- Milovníci fantasy a romantiky
- Ti, kteří ocení psychologické aspekty postav
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den co den. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 240 komentářůSouvisející novinky - Den co den (1)
Knižní novinky (13. - 20. 10.)
12.10.2013
Ocenění knihy (1)
2015 -
Deutscher Jugendliteraturpreis
(Preis der Jugendjury (Cena poroty))
Kniha Den co den v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 16x |
| v Přečtených | 1 164x |
| ve Čtenářské výzvě | 67x |
| v Doporučených | 92x |
| v Mé knihovně | 341x |
| v Chystám se číst | 694x |
| v Chci si koupit | 160x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
homosexualita láska zfilmováno americká literatura kluci pro mládež převtělování pro dospívající mládež (young adult) gayové LGBT, queerDavid Levithan také napsal(a)
| 2014 | Dash & Lily: Kniha přání |
| 2016 | Will Grayson, Will Grayson |
| 2015 | Líbali jsme se |
| 2018 | Den co den |
| 2016 | Ještě jeden den |

86 %
73 %

Den co den
Kniha pro náctileté/mladistvé. Zajímavé téma, čtivé.