Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let přehled

Ladislav Špaček

Obálka knihy Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let

Knížka Dědečku, vyprávěj je určena dětem od tří let, vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici, ve školce, na návštěvě, u stolu, v divadle, v restauraci i v hotelu. Vyprávění moudrého dědečka je protkáno pohádkovými příběhy, které v dětech pěstují ohleduplnost, obětavost, lásku ke světu kolem nich. Kniha jim položí základy, na nichž pak budou stavět, až budou starší a budou je potkávat nové zkušenosti. Knížka je bohatá na obrázky, proto si ji mohou děti po prvním přečtení s dospělými „číst“ i samy. Na konci knihy je sérii otázek ke každé kapitole, aby si dospělí s dětmi mohli o tématech kapitol ještě vyprávět. Přílohou knihy může být i zvukové CD, které mohou děti poslouchat doma nebo v autě a přitom podle obrázků prožívat děj.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

JaneyT.
01.01.2026

Tak toto je moje první kniha letošního roku. A zároveň se pouštím do plnění letošní výzvy.
Tato kniha je zábavná, ale dost poučná. Tuto knihu jsem si začátkem prosince koupila na burze, kterou pořádala knihovna. Původně jsem ji koupila své neteřince, ale teď jsem si ji přečetla sama. A až neteřinka bude větší, tak tuto knížku budeme číst spolu, povídat si o tom a společně se učit. Už se těším. A tuto knihu bych doporučila úplně všem. Nejen dětem, ale i dospělým.

všech 41 komentářů

Související novinky - Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let (0)

Kniha Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně48x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Ladislav Špaček také napsal(a)

2012  82%Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let
2014  60%Tereza – Etiketa pro dívky