Dávné duše přehled

Jana Beranová

Pokud by mi na začátku semestru kdokoli řekl, jaké zvraty mě čekají, ťukala bych si na čelo a poslala bych dotyčného na léčení. Nikdy jsem nevěřila na nadpřirozeno, magii, minulé životy či osudovou lásku. Teď na jeho konci se na to dívám o dost jinak... *** Mikkaela a Seth. Dvě dávné duše. Může existovat láska tak silná, aby přestála i smrt? A poslání natolik důležité, že přetrvá věky?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dávné duše. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Majuš333
19.01.2026

'Ty jsi melodie, co rozechvívá všechny struny ve mně. Jsi dar, o který se nechci s nikým dělit. Jsi můj kompas, když ztrácím směr.'

Nakoniec som podľahla a neľutujem :) Jednohubka, ktorá zahriala moju romantickú dušičku ;)

"Jsi tu s někým, Mikky?"
"S Rose."
"Ehm... Vy kopete za stejný tým?"

všech 21 komentářů

Související novinky - Dávné duše (0)

„Nejsi povyražení. Ty jsi melodie, co rozechvívá všechny struny ve mně. Jsi dar, o který se nechci s nikým dělit. Jsi můj kompas, když ztrácím směr.“

Vyvolává ve mně pocit klidu a bezpečí. Jako by právě on mohl pochopit, co mnou uvnitř zmítá. Nevím proč, ale působí na mě tak nějak známě. Povědomě a poklidně. Jako bych ho znala mnohem déle.

Kniha Dávné duše v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně104x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Jana Beranová také napsal(a)

Jana Beranová
česká, 1984