Nejlepší omyl mého života přehled
T. Gephart

Crazy in love série
1. díl >
Jiskřivá romantická komedie plná vtipných dialogů a silných protagonistů, kteří se nebojí za sebe postavit a rozhodnout se podle svého srdce. Zara nevěří na osudovou lásku. Láska přece není psaná ve hvězdách. A proroctví pouťové věštkyně o spřízněných duších, které si vyslechla jako malá holka, je jen dětská vzpomínka. Když však o několik let později uslyší z nemocničních reproduktorů to jedinečné jméno, které jí bylo kdysi předpovězeno, dokonce ani skeptik jako ona se nedokáže ubránit zvědavosti. A když se z neznámého muže vyklube vtipný, pohledný, inteligentní a úspěšný právník, nabízí se to vše přehodnotit. Ale je skutečně vším, co o sobě tvrdí? Nebo je příliš dokonalý, než aby to byla pravda? Šílená přitažlivost a nepopiratelné propojení tvoří společně smrtící kombinaci. A on je buď její jediná pravá láska, nebo největší omyl jejího života.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , JotaOriginální název:
My Greatest Mistake, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší omyl mého života. Přihlašte se a napište ho.

Velice nenáročná jednohubka. Veľký bonus bolo, že to ozaj veľmi rýchlo odsýpalo. Postavy boli príjemné, sestra aj kamarát dotvárajú takú pohodičku a samozrejme humornú stránku príbehu. Plusom sú tiež dialógy medzi Lincolnom a Zarou. Koniec milo pobavil.
Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)
19.05.2024
Kniha Nejlepší omyl mého života v seznamech
v Mé knihovně | 122x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Nenáročná jednohubka, kterou přečtete za jeden večer Od první stránky, kdy si Zara vyslechne věštbu, až po poslední o pár let později, jsem se vůbec nenudila. Romantická komedie, plná bláznivých situací a erotického jiskření.
Zara je skvělá právnička, tvrdě pracuje na tom, aby to dotáhla až na soudkyni Nejvyššího soudu. Je temperamentní, drzá, prostě moje krevní skupina Když se najednou na scéně objeví chlap z věštby, který jí tím jejím životem pěkně zamává.
Lincoln je také právník, jen nemá až takové ambice jako Zara. Je to přesně ten muž, kterého bych si přála potkat v reálném životě, jeho přátelskost a zdvořilost byla odzbrojující a já vůbec nepochybovala, že se do něj Zara zamiluje.
Chemie mezi nimi byla uvěřitelná, jejich vztah se vyvíjel kapitolu za kapitolou, i když jejich přitažlivost byla od začátku patrná.
Další skvělé postavy, které dějem párkrát zamávali byly Zařina sestra Bella a Lincolnův nejlepší přítel Nate.
Příběh doporučuju, když hledáte něco nenáročného, u čeho se i párkrát zasmějete a zahřeje vás u srdíčka.