Cizinka - Antistresové omalovánky podle úspěšné knižní a filmové předlohy přehled

Diana Gabaldon

V těchto úchvatných omalovánkách najdete 45 ilustrací, které Vás provedou životním příběhem Claire Randallové a Jamieho Frasera. Jejich barvami prosycený svět čeká jen na to, až se ho vydáte prozkoumat. Ponořte se do bujných zelených lesů Skotska, potkejte anglické vojsko v rudých uniformách a seznamte se s tradičními skotskými kilty. Nechte se přenést do barevného světa roku 1743 a popusťte uzdu své fantazii! Všechny překrásné černobílé obrázky pocházejí od renomovaných ilustrátorů jako je Alarcón, Yvonne Gilbert, Craig Phillips, Jon Proctor, Tomislav Tomić a Rebecca Zomchek.... celý text

Hobby Omalovánky
Vydáno: 2016 , Omega
Originální název: The Official Outlander Coloring Book

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cizinka - Antistresové omalovánky podle úspěšné knižní a filmové předlohy. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

stavlamich
15.12.2020

Teda, dneska bych se sice měla učit chemii, ale měla jsem děsné nutkání dokončit to, prostě proto, že se mi to na stole už válí moc dlouho. :) V brzké době plánuji článek, snad zítra, snad v sobotu, kde vybarvené omalovánky předvedu. :)

všech 3 komentářů

Související novinky - Cizinka - Antistresové omalovánky podle úspěšné knižní a filmové předlohy (0)

Kniha Cizinka - Antistresové omalovánky podle úspěšné knižní a filmové předlohy v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně26x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Diana Gabaldon také napsal(a)

Diana Gabaldon
americká, 1952