Šamanova pomsta přehled

Šamanova pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412943/bmid_samanova-pomsta-NPn-412943.jpg 5 257 257

Cesta šamana série

Kniha obsahuje bonusovou povídku Hodina bolesti / The Hour of Pain, která vrhá trochu jiné světlo na závěr Karmadontovy šachovnice. Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Daniel Mahan, legendární šaman barlionského herního světa, si odsloužil ve virtuální realitě svůj trest. Jedenáct měsíců naplněných dobrodružstvím a bitvami je výhodným řešením v porovnání s původními osmi lety v dole. Přesto Barliona odmítá šamana nechat tak jednoduše zmizet a stírá rozdíly mezi jeho dvěma realitami. Ukazuje se, že odejít z kapsle není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Cesta prostě musí být dokončena… Přeloženo z anglické verze (Shaman's Revenge, 2017) ruského originálu.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Все только начинается (Vsje tol'ko načinajetsja), 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šamanova pomsta. Přihlašte se a napište ho.

tlllk
26.04.2025 audiokniha 4.5 z 5

Fajn, príjemne prekvapilo širšou myšlienkou. To prepojenie s "realitou" tomu dalo trochu zmysluplnejší rozmer. Myslím, že túto sériu tu ukončím. Po tom, čo som si prečítal o poslednom diely, si nechcem kaziť chuť.

Mušketyrpepa
21.04.2025 4 z 5

Ten zvrat na konci mě docela překvapil

AndreaOn
07.01.2025 5 z 5

Tak za mě opět super a docela nečekaný zvrat na konci. Poslech jsem si moc užila a těším se na poslední díl a to jak to dopadne.

10 nejprodávanějších eknih (červen)

03.07.2019

Knižní novinky (24. týden)

09.06.2019

Kniha Šamanova pomsta v seznamech

v Mé knihovně156x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)