Černý rytíř přehled
Royal Elite série
Láska je vyloučená, nenávist je rozehraná hra. Kimberly: Kdysi byl můj nejlepší přítel. Teď je můj nejhorší nepřítel. Xander Knight je srdceryvně krásný, neskutečně populární a brutálně krutý. Je to Rytíř, ale zachraňovat nikoho nebude. Xander: Začali jsme jako ve snu. Teď je to noční můra. Kimberly Reedová je žalostně falešná, děsně nevinná a v hloubi duše zvrácená. Může se schovat, ale nikdy ne přede mnou. Černý rytíř je čtvrtým dílem série Royal Elite a patří za trilogii o Aidenovi a Else. Je to temná romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. Lze ho číst i jako samostatný román.... celý text
Originální název: Black Knight, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Příběh Kimberly a Xandera je plný emocí a temných témat. Čtenáři oceňují jeho hloubku a složitost. Mnozí byli ohromeni silnou chemií mezi hlavními postavami. Někteří čtenáři popisují, jak je kniha zasáhla a vyvolala v nich silné pocity. Je to příběh o lásce, bolesti a překonávání překážek, který rozhodně není pro slabé povahy. Mnoho uživatelů doporučuje tuto knihu s varováním, že může zlomit srdce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Černý rytíř mohla líbit?
- Čtenáři hledající emocionální příběhy
- Milovníci temných a složitých romantik
- Fanoušci psychologických dramat
- Ti, kdo ocení silné postavy a jejich vývoj
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý rytíř. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 85 komentářůSouvisející novinky - Černý rytíř (4)
10 nejprodávanějších eknih (květen)
11.06.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)
15.05.2024
10 nejčtenějších knih (květen)
15.05.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Za krásnou definici lásky považuji vysvětlení, že láska znamená být v temnotách věrným tomu, co jsme viděli ve světle.“
Kniha Černý rytíř v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 623x |
| ve Čtenářské výzvě | 26x |
| v Doporučených | 44x |
| v Mé knihovně | 313x |
| v Chystám se číst | 147x |
| v Chci si koupit | 51x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
sport pro ženy romantika střední škola romance romány pro ženy temná romance (dark romance)Rina Kent také napsal(a)
| 2022 | Zvrhlý král |
| 2023 | Ocelová princezna |
| 2023 | Zvrácené království |
| 2024 | Černý rytíř |
| 2024 | Surový princ |

69 %
80 %

Uzdravování je pomalý a bolestivý proces.
Opět velmi čtivá kniha a tentokrát v hlavní roli má oblíbenkyně z předešlých dílů. Já si Kimberly velmi zamilovala a na její příběh jsem se těšila. Není to ovšem zrovna lehké čtivo.
Kniha se zabývá problematikou alkoholismu, poruchy příjmu potravy, psychickými problémy, sebepoškozováním. Nechybí v ní ani rodinné problémy a hlavně "tajemství".
Osamělost je krutá věc. Začne takovým drobným pocitem prázdnoty a přeroste v něco zcela nevyhnutelného.
Četbu jsem si užila, protože se psychikou ráda zabývám, tak mě velmi bavily myšlenkové pochody obou protagonistů.
No a samozřejmě se těším na další dvojice:-)