Hlubiny přehled
V recyklačním centru v Reykjavíku je nalezena a exhumována kostra, která byla podle všeho pohřbena v zemi mnoho let. Policisté Týr a Karó nejsou k případu přiděleni, ale jsou požádáni, aby pomohli v sousedském sporu, který eskaloval do nebezpečných rozměrů. Zanedlouho se však ocitají uprostřed vyšetřování vraždy. Mezitím se mladá kuchařka Gunndís rozhodne jít ve stopách svého zesnulého otce a přijme dočasnou práci na palubě velké rybářské lodi. Když najde knihu, která otci patřila a která by měla být kdesi na dně moře, začne se obávat o svůj život. Ačkoli si to Týr a Karó zpočátku neuvědomují, všechny události jsou spojeny strašlivou nehodou před mnoha lety, kdy na moři vzplála rybářská loď a potopila se do hlubin oceánu i s posádkou uvězněnou uvnitř. Thriller Hlubiny je třetím dílem napínavé série Černý led Yrsy Sigurðardóttir.... celý text
Originální název: Frýs í æðum blóð, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlubiny. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 51 komentářůSouvisející novinky - Hlubiny (3)
Dědic, Ptáčátko a další knižní novinky (40. týden)
28.09.2025
Hlubiny tajemství : Třetí díl série Černý led od bestsellerové autorky Yrsy Sigurðardóttir
16.10.2024
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Hlubiny v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 12x |
| v Přečtených | 336x |
| ve Čtenářské výzvě | 38x |
| v Doporučených | 11x |
| v Mé knihovně | 150x |
| v Chystám se číst | 139x |
| v Chci si koupit | 51x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Yrsa Sigurðardóttir také napsal(a)
| 2017 | DNA |
| 2015 | Pamatuji si vás všechny |
| 2018 | Černá díra |
| 2007 | Poslední rituál |
| 2019 | Katarze |

87 %

Knihy od Yrsy jsou pro mě vždy jistota napínavého čtení.. Což ani tentokrát nebylo vyjímkou, ovšem - mám-li to porovnat, tak tento díl mi přišel slabší než první dva. Ale to nevadí - i tak to byla jízda..