Noah přehled

Eleanor Corvin

Černá vdova série

Plán na letošní rok byl jasný. Seknout s prací striptérky, respektive obsluhou nahoře bez, v pánském strip klubu Černá vdova, dodělat si diplom, najít si lepší práci a partnera, který nejenže má rád děti, ale ideálně, aby už měl nějaké vlastní. Proč muže s dětmi? Protože by tak má dcera získala sourozence. Věděla jsem, že jsem si dala velké cíle. S čím jsem ale nepočítala, byly klacky pod nohama, které mi tam házel nejen sám život, ale i rodiče a v neposlední řadě Noah Crane. Manažer a zároveň vedoucí ochranky Černé vdovy. Bývalý námořní pilot… a můj budoucí problém.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři vyjadřují nadšení z druhého dílu série, který je považován za napínavý a zábavný. Mnozí si oblíbili postavy Noaha a Lilly, jejichž chemie a interakce přinášejí humor i romantiku. Někteří však vyjádřili, že první díl je pro ně stále lepší. Přesto se většina těší na další pokračování a příběh Declana, který slibuje další zajímavé momenty. Kniha je doporučována jako skvělá oddechovka s hlubšími tématy a silnými emocemi. Více v komentářích.

Komu by se kniha Noah mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Milovníci silných ženských postav
  • Ti, kdo ocení napínavé zápletky
  • Čtenáři toužící po příbězích s hlubokými emocemi

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noah. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

kacenka6144
09.12.2025

Noah byl zlatíčko. Jeho přístup k Lily i k malé Sopifii byl skvělý. Která svobodná matka by nechtěla potkat takového chlapa. Knížky jsou napsané svižně, takže se moc hezky čtou. Asoň tedy mně. Moc se těším i na poslední díl této série a na příběh Declana.

všech 43 komentářů

Související novinky - Noah (0)

Kniha Noah v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně220x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Eleanor Corvin také napsal(a)

Eleanor Corvin
česká, 1992