Callum přehled

Eleanor Corvin

Černá vdova série

1. díl >

Byla jsem rozhodnutá, že tenhle rok bude dobrý. Našetřím si, možná si i najdu nějakou známost a zlepším svůj vztah s tátou. Chvíli jsem vážně věřila, že mi to vyjde. Dokud jsem nepřišla o práci na plný úvazek a byla nucena si hledat přivýdělek. Když mi kamarádka navrhla, ať jdu dělat do strip klubu barmanku, vysmála jsem se jí. Já a strip klub? Nikdy. Nikdy bohužel v mém případě trvalo dva týdny a než jsem se nadála, tak jsem čelila nejen vyzývavému prostředí, ale i majiteli Černé vdovy, který mi dokázal vyhnat srdce do krku pouhým pohledem. Chladný a odtažitý Callum Anderson. Bývalý boxer, majitel VIP pánského klubu a muž, který se zřejmě rozhodl, že mě připraví o rozum. Nechtěla jsem mu to dovolit. Ne po tom, co jsem zažila. Jenomže on mi nedal na výběr.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Callum" od české autorky Eleanor Corvin zaujala čtenáře svým příběhem a atmosférou. Uživatelé oceňují kombinaci erotiky, romantiky a vážných témat, jako jsou psychické problémy a násilí. Hlavní postavy, Avery a Callum, se vyrovnávají se svými minulostmi a vytvářejí dynamický vztah. Čtenáři chválí autorčin styl psaní, který je čtivý a plynulý, a těší se na další díly série. Mnozí z nich vyzdvihují i humor a emocionální hloubku příběhu, což přispívá k jeho atraktivitě. Více v komentářích.

Komu by se kniha Callum mohla líbit?

• Čtenáři, kteří hledají kombinaci erotiky a romantiky
  • Fanoušci příběhů s vážnými tématy
  • Milovníci české literatury
  • Ti, kdo ocení silné ženské postavy
  • Čtenáři, kteří se těší na další díly série

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Callum. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Veszka
07.12.2025

Je to čtivé, má to slušný děj, trošku emocí a trošku spicy. Něco málo tomu chybělo k do dokonalosti a určitě stojí za přečtení.

všech 85 komentářů

Související novinky - Callum (0)

Ustupovat se dá jen chvíli. Potom se ocitnete v rohu a je strašně těžké se z něj dostat. (Avery, Callum)

"No dovol?! Chceš snad říct, že myslím jen na to jedno?" (Callum) "Ne. Jsi chlap, takže předpokládám, že myslíš i na jídlo." (Avery)

všech 4 citátů najdete u autora

Kniha Callum v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně250x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi