Hon na krále démonů přehled

Madeleine Eliot

Čarodějka a král série

1. díl >

SLÍBIL, ŽE JI BUDE CHRÁNIT. JAKÁ TAJEMSTVÍ PŘED NÍ ALE SKRÝVÁ? Mladičká Elara po ničem netouží víc, než aby se mohla zúčastnit čarodějnického sletu. Jenže přesvědčit matku o tom, že už je na tyhle záležitosti dost stará, je takřka nemožný úkol. Teprve o svých pětadvacátých narozeninách Elara pochopí, že matka měla dobrý důvod držet ji dál od nejvyšší čarodějnice Stařeny, její babičky. Když Elara pomáhá při těžkém porodu a přitom zachrání život novorozeněte, ukáže se, že vládne mocí, která je čarodějkám zapovězena. Za její použití hrozí v Čarozemi smrt, před níž dívku nemohou zachránit ani rodinné vazby. Elara se musí dát na útěk a vyhledat pomoc tam, kam by se nikdy dřív neodvážila – u nevypočitatelného krále démonů vládnoucího nebezpečné Temnozemi, který jediný ji může před Stařenou ochránit. Cesta do jeho království však vede přes pověstmi opředený Krvehvozd, v němž Elara narazí na pohledného Lovce a jeho vlka… A její výprava se začne ubírat cestami, které nemohla nikdy předvídat.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2024 , Mystery Press
Originální název: To Hunt a Demon King, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hon na krále démonů. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

jirina1744
12.01.2026

Moje první kniha (série) roku 2026. Kniha dokáže vtáhnout už od prvních kapitol. Autorka nabízí poutavou atmosféru temné fantasy, romantiky a magického dobrodružství. Romantická linka je vystavěná pozvolna a věrohodně, s příjemnou dávkou chemie mezi Elarou a Lovcem. Tempo příběhu je svižné a dobře vyvážené. K drobným mínusům patří občasná předvídatelnost a omezený prostor pro vedlejší postavy.

všech 64 komentářů

Související novinky - Hon na krále démonů (1)

Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)

13.09.2024

„Měl jsi ji chránit!“ vyštěkl Carnon a obrátil svůj hněv na Akélu. „A ne ji tahat do dalších průšvihů!“

„Zdravím,“ řekla jsem nejistě a podívala se na něj. Nepohnul se, ale pořád na mě zíral a poškubával uchem, jako kdyby přemýšlel, co má podniknout. Aspoň nevypadal, že by měl hlad. „Prosím, nesežer mě,“ dodala jsem šeptem a pomodlila se, aby se ze mě nestala chutná svačinka. Vlk se přiblížil, až mi přitiskl vlhký, studený čumák na čelo, a začenichal. Vydržela jsem nehybně sedět, protože jsem se bála, že když se pohnu, začne mě považovat za kořist.

všech 3 citátů najdete u autora

Kniha Hon na krále démonů v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně248x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi