Bůh v troskách přehled
Ve svém skvělém románu Život za životem, jedné z nejprodávanějších knih pro dospělé v roce 2014, zkoumala Kate Atkinsonová možnosti nekonečných příležitostí – Ursula Toddová prožívala znovu a znovu převratné události dvacátého století. V Bohu v troskách obrací Atkinsonová pozornost k Ursulinu milovanému mladšímu bratrovi Teddymu – adeptu básnictví, pilotovi bombardéru RAF, manželu a otci – a sleduje ho na jeho cestě mezi nebezpečími a pokroky 20. století. Navzdory tomu, co zažil v bitvách druhé světové války, bude pro Teddyho nejtěžší prožít budoucnost, v niž ani nedoufal.... celý text
Originální název: A God in Ruins, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bůh v troskách. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 17 komentářůSouvisející novinky - Bůh v troskách (1)
Velký knižní čtvrtek
14.03.2016
Ocenění knihy (1)
2015 -
Costa Book Awards
(Novel Award)
Kniha Bůh v troskách v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 114x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 113x |
| v Chystám se číst | 128x |
| v Chci si koupit | 20x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
anglická literatura psychologické romány RAF - britské Královské vojenské letectvo poválečná dobaKate Atkinson také napsal(a)
| 2014 | Život za životem |
| 2009 | Neuzavřené případy |
| 2006 | V zákulisí muzea |
| 2016 | Bůh v troskách |
| 2020 | Něco za něco |

74 %
93 %

Kniha mne vůbec nezaujala. Děj byl příliš zdlouhavý, nemastný a neslaný. A také bych vytkl určitou chaotičnost. Většinou jsem se v ději ztrácel a nevěděl, jestli daný odstavec je ze stejného času, jako ten předchozí. No a samozřejmě mi nebyli příjemné postavy, zvlášť teda Sylvie ne.
Ale co oceňuji je ten závěr. Ten byl opravdu překvapivý.