Fakt hustej nářez přehled

František Kotleta (p)

Bratrstvo krve série

V první knize to mimozemšťanům ještě prošlo, teď se ale zbytky zdecimovaného upírstva vydaly do posledního boje. A že tenhle boj začíná ve čtvrti plné bojechtivých transvestitů, není nakonec na škodu. Jenže žlutí okupanti mají dost síly vzdorovat, a jestli po něčem touží, tak je to odkázat upíry jednou provždy do mýtů a legend. Ve hře je ale ještě jeden hráč – někdo podivný, kdo za sebou zanechává radioaktivní stopu… Pokud má být lidstvo znovu svobodné, je potřeba odpálit pár bomb a najít spojence, kteří mohou být mnohem nebezpečnější než ti nejhorší nepřátelé. František Kotleta se vrací a je ještě hustější, akčnější a zábavnější.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Druhá část příběhu pokračuje v akčním stylu, který si čtenáři oblíbili. Hlavní postava, nesmrtelný upír Jan Bezzemek, se opět postaví mimozemským okupantům. Kniha nabízí směsici humoru, krve a napětí. I když někteří čtenáři pociťují, že kouzlo prvního dílu trochu vyprchalo, stále se jedná o zábavné čtení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Fakt hustej nářez mohla líbit?

• Fanoušci akčních a hororových příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi humor a krev
  • Milovníci upírské literatury
  • Ti, kdo ocení absurdní situace a ironii

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fakt hustej nářez. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

jirijanovotny
11.12.2025

Jestliže byl první díl Hustej nářez, tak toto je Fakt Hustej nářez.

Při čtení prvního dílu doporučuji mít po ruce rovnou druhý, protože to se čte fakt samo. Po dočtení prvního dílu jsem neváhal ani chvíli a rovnou skočil po druhém.
Dvojnásob to platí o přechodu mezi druhým a třetím dílem. To už je vyloženě nutnost.

Řezničina ve velkém stylu pokračuje stejně dobrým tempem i ve druhém díle.

všech 142 komentářů

Související novinky - Fakt hustej nářez (0)

Kniha Fakt hustej nářez v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 953x
v Mé knihovně555x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi