Znovuzrozený milenec přehled
Bratrstvo černé dýky série
Od smrti jeho shellan už by v Tohrmentovi nikdo nepoznal toho upířího vůdce, jímž kdysi býval. Fyzicky sešlého a beznadějně zoufalého, se zlomeným srdcem ho přivádí zpět k Bratrstvu padlý anděl, který chce prospět především sám sobě. Teď znovu bojuje, nelítostný a pomstychtivý, nepřipravený čelit nové, jiné tragédii. Když Tohr začne ve snu vídat svou milovanou – uvězněnou ve studené, izolované zemi-nezemi daleko od klidu a míru Stínu – obrací se k andělovi s nadějí na záchranu té, kterou ztratil. Protože mu ale Lassiter říká, že se musí naučit milovat jinou, chce-li osvobodit svou dřívější družku, Tohr ví, že už jsou všichni předem odsouzeni… Jenomže pak se mu začne dostávat pod kůži žena s temnou minulostí. Na pozadí běsnící války s bezduchými a s novým klanem upírů, který usiluje o trůn Slepého krále, potýká se Tohr se svou pohřbenou minulostí a velmi žhavou budoucností plnou vášně… ale dokáže popustit uzdu svému srdci a všechny osvobodit?... celý text
Originální název: Lover Reborn, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Příběh se soustředí na Tohra, který se snaží vyrovnat se ztrátou. Jeho cesta k uzdravení je plná emocí a překvapení. Někteří čtenáři vyjadřují zklamání z jeho chování vůči Autumn. Jiní však oceňují napětí a gradaci děje. Lassiter jako postava přináší do příběhu humor a svěžest. Konec příběhu vyvolává silné reakce a touhu po dalším pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Znovuzrozený milenec mohla líbit?
- Fanoušci emocionálních příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé zvraty
- Milovníci postav s hlubokým psychologickým pozadím
- Ti, kdo ocení humor v dramatu
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znovuzrozený milenec. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 76 komentářůSouvisející novinky - Znovuzrozený milenec (0)
Kniha Znovuzrozený milenec v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 1 059x |
| ve Čtenářské výzvě | 17x |
| v Doporučených | 69x |
| v Mé knihovně | 454x |
| v Chystám se číst | 123x |
| v Chci si koupit | 48x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
upíři láska smrt naděje erotika 21. století USA (Spojené státy americké) hledání smyslu života strach městská (urban) fantasy radost smutekJessica Bird také napsal(a)
| 2010 | Milenec z temnot |
| 2010 | Probuzený milenec |
| 2010 | Milenec z věčnosti |
| 2014 | Král |
| 2013 | Vytoužený milenec |

83 %
77 %

Řekla bych, že jsem propadla celé této sérií. A příběh Tohra mě docela dojal. Jsem ale hodně zvědavá jak se bude vyvíjet budoucnost Qhuinna a Blaye. A docela mě zaujal i Xcor.