Nespoutaný milenec přehled
Bratrstvo černé dýky série
Vishous je úskočný bojovník se zatvrzelým srdcem toužící jen po střetu s nepřáteli upírů, obdařený destruktivními sklony a též děsivou schopností vidět do budoucnosti. Když je ale v boji vážně poraněn, zamiluje se v nemocnici nečekaně a beznadějně do své lidské lékařky, doktorky Jane Whitcombové. Ta opětuje jeho city a léčí nejen jeho tělo, ale i bolesti jeho duše. Vishous však proti své vůli dostává nové poslání, čeká jej osud, v němž pro Jane patrně nebude místo.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Tento díl série přináší fascinující příběh Vishouse, který se vyrovnává se svými vnitřními démony. Jeho vztah s Jane je plný emocí a překvapení. Čtenáři ocení nejen dramatické momenty, ale i humorné situace, které příběh odlehčují. Konec zanechává otevřená vrátka pro další pokračování, což vzbuzuje zvědavost na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nespoutaný milenec mohla líbit?
- Fanoušci romantických a dramatických příběhů
- Čtenáři, kteří hledají neotřelé zápletky
- Milovníci upírské literatury
- Ti, kdo ocení komplexní postavy a jejich vývoj
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nespoutaný milenec. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 91 komentářůSouvisející novinky - Nespoutaný milenec (0)
Ocenění knihy (1)
2007 -
Romantic Times (Best Vampire Romance)
Kniha Nespoutaný milenec v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 1 498x |
| ve Čtenářské výzvě | 12x |
| v Doporučených | 97x |
| v Mé knihovně | 466x |
| v Chystám se číst | 95x |
| v Chci si koupit | 47x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
upíři láska smrt 21. století USA (Spojené státy americké) městská (urban) fantasy radost smutek sexuální úchylky, deviaceJessica Bird také napsal(a)
| 2010 | Milenec z temnot |
| 2010 | Probuzený milenec |
| 2010 | Milenec z věčnosti |
| 2014 | Král |
| 2013 | Vytoužený milenec |

83 %
77 %

Super pokračování. Sice moc akce tady tentokrát nebylo, ale zato bylo více zaměřeno na Vishiouse a konečně byla možnost se o něm dozvědět více. Jenom mne zklamal konec, který jsem čekala úplně jiný. Rozhodně se těším na pokračování, jak se to se všemi bude nadále vyvíjet a před jaké překážky budou hozeni.