Nespoutaný milenec přehled

J. R. Ward (p)

Vishous je úskočný bojovník se zatvrzelým srdcem toužící jen po střetu s nepřáteli upírů, obdařený destruktivními sklony a též děsivou schopností vidět do budoucnosti. Když je ale v boji vážně poraněn, zamiluje se v nemocnici nečekaně a beznadějně do své lidské lékařky, doktorky Jane Whitcombové. Ta opětuje jeho city a léčí nejen jeho tělo, ale i bolesti jeho duše. Vishous však proti své vůli dostává nové poslání, čeká jej osud, v němž pro Jane patrně nebude místo.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: 2011 , Baronet
Originální název: Lover Unbound, 2007

Co říkají o knize uživatelé?

Tento díl série přináší fascinující příběh Vishouse, který se vyrovnává se svými vnitřními démony. Jeho vztah s Jane je plný emocí a překvapení. Čtenáři ocení nejen dramatické momenty, ale i humorné situace, které příběh odlehčují. Konec zanechává otevřená vrátka pro další pokračování, což vzbuzuje zvědavost na další díly. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nespoutaný milenec mohla líbit?

• Fanoušci romantických a dramatických příběhů
  • Čtenáři, kteří hledají neotřelé zápletky
  • Milovníci upírské literatury
  • Ti, kdo ocení komplexní postavy a jejich vývoj

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nespoutaný milenec. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Laf
04.10.2025

Super pokračování. Sice moc akce tady tentokrát nebylo, ale zato bylo více zaměřeno na Vishiouse a konečně byla možnost se o něm dozvědět více. Jenom mne zklamal konec, který jsem čekala úplně jiný. Rozhodně se těším na pokračování, jak se to se všemi bude nadále vyvíjet a před jaké překážky budou hozeni.

všech 91 komentářů

Související novinky - Nespoutaný milenec (0)

Ocenění knihy (1)

2007 - Romantic Times (Best Vampire Romance)

Kniha Nespoutaný milenec v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 498x
v Mé knihovně466x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi