přehled
Vášnivá a oddaná láska mladé právničky Jade Robertsové pomůže rančerovi Talonu Steelovi, aby konečně podstoupil terapii a po mnoha letech se začal postupně vypořádávat se svými vnitřními démony, které v něm zanechalo kruté zneužívání v dětství. Je to ovšem obtížný a namáhavý proces, který přináší některá odhalení podrobností dávných zločinů, ale ještě víc dalších otazníků. Jade současně řeší vztah se svou matkou, která se stala obětí autohavárie, při níž jen o vlas unikla smrti. Bailey dala přednost kariéře před mateřstvím, když byla Jade maličká, ale teď na prahu smrti projevuje přání se s dcerou sblížit. A vychází najevo, že její nehoda byla ve skutečnosti smrtelná léčka, nastražená jedním ze zločinců, který kdysi trýznil Talona. Rány minulosti stále zasahují do života obou milenců a projevují se nečekanými zvraty: kam zmizel Jadein bývalý snoubenec Colin? A dokážou se oba Talonovi bratři vypořádat se zátěží rodinných tajemství tak jako on, začít žít naplno a najít si pravou lásku?... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři této série mají smíšené pocity. Někteří oceňují napínavý příběh a vývoj postav, zejména vztahu Talona a Jade. Jiní však kritizují překlad a přílišné zaměření na erotické scény, které narušují celkový dojem. Mnozí se cítí frustrovaní z otevřeného konce a očekávají další díly, i když si nejsou jisti, zda budou pokračovat v čtení. Celkově se zdá, že série vyvolává silné emoce, ať už pozitivní nebo negativní. Více v komentářích.
Komu by se kniha Oddanost mohla líbit?
- Fanoušci romantických a dramatických příběhů
- Čtenáři, kteří hledají napětí a záhady
- Milovníci příběhů o složitých vztazích
- Ti, kdo mají rádi erotické prvky v literatuře
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oddanost. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 32 komentářůSouvisející novinky - Oddanost (1)
Knižní novinky (6. týden)
06.02.2022
„Jednou z podmínek uzdravení je chuť uzdravit se.“
Kniha Oddanost v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 328x |
| ve Čtenářské výzvě | 10x |
| v Doporučených | 19x |
| v Mé knihovně | 312x |
| v Chystám se číst | 93x |
| v Chci si koupit | 20x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

83 %
60 %

Tento díl hodnotím prakticky stejně jako předchozí. Linka detektivní, násilná, děsivá se rozvíjí do šířky a také posouvá pomalu dopředu. Jsem zvědavá a tak čtu a čtu. Otevírají se další otázky. Milostný příběh, pro mne, tak nějak beze změn. Stále cítím méně chemie více chtíče a stejně vnímám popisy erotických scén. Vlastně jsem je někdy i přeskakovala :-)