Město zázraků přehled

Robert Jackson Bennett

Božská města série

< 3. díl

Pomsta je něco, v čem Sigrud Harkvaldsson skutečně vyniká. Možná je to jediné, co mu kdy šlo. Když se tedy dozví, že byla zavražděna jeho nejvěrnější přítelkyně a spojenkyně, někdejší premiérka Shara Komaydová, je mu úplně jasné, co musí udělat. Žádná síla ze světa smrtelníků mu nemůže zabránit v tom, aby se vrahům po zásluze pomstil. Sigrud se svou obvyklou strašlivou výkonností pronásleduje kořist, začíná se ovšem obávat, že v této bitvě nedokáže zvítězit. Má-li vypátrat pravdu o Shařině smrti, musí se chopit zbraní v tajné, desítky let trvající válce, utkat se s rozhněvaným mladým bohem a odkrýt poslední tajemství Bulikova, samotného města zázraků. A co je možná ze všeho nejděsivější, konečně musí pohlédnout do tváře pravdě o své vlastní prokleté existenci.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2018 , Host
Originální název: City of Miracles, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město zázraků. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Belanna
18.11.2025

S napětím jsem očekávala, jak bude vypadat další příběh. Uběhla řada let a hrdinové zestárli, to však neznamená, že vyhasli, naopak - znova se ocitají v boji proti hrozbě, která se stahuje nad Bulikovem a také nad lidstvem, jako takovým.
Děj od pozvolného začátku nabírá na obrátkách, roste napětí a přibývá akce. Kdo zvítězí, kdo bude vládcem světa? To neprozradím, jen řeknu, že konce je možná smutný, ale je to opravdu konec této skvělé trilogie.

všech 42 komentářů

Související novinky - Město zázraků (0)

Kniha Město zázraků v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně169x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Robert Jackson Bennett také napsal(a)

2020  88%Čaropisci
2015  82%Město schodů