Botička přehled
Aneta Žabková
Trochu napínavý, trochu dojemný a opravdu hodně veselý - takový je příběh dvou jabloňových skřítků, jedné holčičky a její ztracené botičky. Skřítci Listěnka a Jablonín očekávají každým dnem narození miminka, ale kam ho uloží? Nemají postýlku! Uf, Jablonín po několika karambolech konečně sežene trpasličímu nemluvněti jednu opravdu nádhernou a pohodlnou. Jenže nedaleko od nich teď holčička Lili marně hledá svůj nejoblíbenější růžový střevíček...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Botička. Přihlašte se a napište ho.

Nedávno jsme se setkali s autorkou této knížky a ta o ní mimo jiné prozradila, že příběh s botičkou je inspirován skutečnými událostmi ;-) Když jsem společne s dětmi tuto knihu pročítala, musela jsem se smát. Zaujaly mě detaily, o kterých některý čtenář nemusí ani vědět. Každopádně nejen dětem, ale i mně se tento příběh o jednom skřítkovi Jablonínovi a malé Lilince moc líbil. A také ilustrace jsou perfektní. A už se nemůžeme dočkat, až Botičku uvidíme jako animák :-D
Děkujeme za krásnou knihu a krásné věnování :-)

Tuto knížku jsme četli se synem společně (on předčítal nahlas) a oboum se nám příběh líbil. Je to milá knížečka s nápaditým příběhem a vtipnými ilustracemi na každé straně. Doporučuji.
Kniha Botička v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
(SPOILER) Knížka se nám s Bambulkou moc líbila, byla milá, vtipná, akorát dlouhá na čtení před spaním. Jen škoda, že neměla kapitoly. Utnout čtení, že už se jde spát, bylo náročnější. Bambulce se moc líbily obrázky, s čímž musím souhlasit, že byly pěkné.
Jen jsem nechápala, proč skřítek nevrátil botičku do Agátčina domova, protože pak by ji jednoduše rodiče vrátily Lily. Ale je pravda, že tím by příběh skončil o třetinu dříve a to by asi byla škoda. Nj., logika dospělých.