O knize Born to Run / Zrozeni k běhu: Zapomenutý národ a tajemství nejlepších a nejšťastnějších běžců světa

Autor knihy se jako miliony jiných amatérských běžců nejméně jednou ročně vážně zranil. Po cyklech bolestí, injekcí a střídání nejmodernějších běžeckých bot chtěl na doporučení lékařů s běháním skoncovat. Místo toho se však vydal do rozpálených kaňonů v Mexiku, kde žijí Tarahumarové – nejtajemnější, nejzdravější a nejšťastnější běžci na planetě. Běhání v extrémních podmínkách jen v sandálech je pro ně stejně přirozené a snadné jako dýchání. Čtivý příběh o běžcích na stokilometrové trati autor doplňuje o nejnovější vědecké poznatky a současně nám přibližuje portréty osobností, které se vydávají na trasy ultramaratonů, aby odhalili tajemství šťastného života. Zrozeni k běhu změní život každému čtenáři! Dotisky r. 2011, 2012 a 2013... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Born to Run" přináší fascinující pohled na běhání a jeho přirozenost. Autor se zaměřuje na kmen Tarahumarů, kteří běhají s lehkostí a radostí. Čtenáři jsou vyzváni, aby se zamysleli nad tím, jak moderní technologie ovlivňují naše přirozené pohybové schopnosti. Mnozí čtenáři nacházejí inspiraci a motivaci k běhání, ať už jako rekreační běžci nebo ti, kteří chtějí překonat své limity. Kniha je plná informací, které mohou změnit náš pohled na běh a jeho význam v našich životech. Je to příběh o svobodě, radosti a přirozenosti pohybu, který oslovuje široké spektrum čtenářů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Born to Run / Zrozeni k běhu: Zapomenutý národ a tajemství nejlepších a nejšťastnějších běžců světa mohla líbit?

• Milovníci běhání a sportu
  • Čtenáři hledající inspiraci a motivaci
  • Ti, kdo se zajímají o zdravý životní styl
  • Fanoušci příběhů o dobrodružství a kultuře
  • Osoby toužící po osobním rozvoji a překonávání překážek

Kniha Born to Run / Zrozeni k běhu: Zapomenutý národ a tajemství nejlepších a nejšťastnějších běžců světa v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 204x
v Mé knihovně301x

Související novinka - Born to Run / Zrozeni k běhu: Zapomenutý národ a tajemství nejlepších a nejšťastnějších běžců světa

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi