Bezmocná
O knize Bezmocná
Do království Ilya patří jen výjimeční lidé… Elita už po desetiletí disponuje zvláštními schopnostmi, jež jí daroval Mor. Ačkoliv ne všichni měli to štěstí, že nemoc přežili a zároveň dostali do vínku moc. A právě ti jsou doslova Obyčejní. Když je král vykáže z království, nedostatek schopností se náhle stává hrdelním zločinem. Jedním z vyděděnců je i Paedyn Grayová. Skrývá se v chudinské čtvrti, kde je život mimořádně krutý, a vydává se za Elitu, aby splynula s ostatními a vyhnula se problémům. Jenže pak zachrání mladého cizince, aniž tuší, že to je jeden z ilyjských princů, Kai Azer. Za „odměnu“ je vybrána do Očistných zkoušek, brutální soutěže, která má demonstrovat sílu Elity. Pokud ji však nezabijí protivníci, postará se o ni Kai, k němuž začíná něco cítit. Jestli totiž zjistí, že Paedyn je ve skutečnosti Obyčejná, bude to znamenat její konec.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha 'Bezmocná' je napínavým fantasy příběhem, který se odehrává v drsném světě rozděleném mezi Elity a obyčejné. Hlavní postava Paedyn, která se snaží přežít, se dostává do nebezpečné soutěže, kde se její život obrátí naruby. Její interakce s princem Kaie přináší do příběhu romantiku a humor. Čtenáři oceňují dynamiku mezi postavami a napínavé zvraty, i když se objevují i názory na podobnost s jinými populárními tituly. Kniha je čtivá a vyvolává silné emoce, což z ní činí atraktivní volbu pro fanoušky fantasy žánru. Více v komentářích.
Komu by se kniha Bezmocná mohla líbit?
- Milovníci fantasy a romantiky
- Čtenáři hledající napínavé příběhy
- Fanoušci knih s silnými ženskými hrdinkami
- Ti, kteří si užívají dynamické vztahy mezi postavami
Kniha Bezmocná v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 56x |
| v Přečtených | 1 650x |
| ve Čtenářské výzvě | 231x |
| v Doporučených | 141x |
| v Mé knihovně | 722x |
| v Chystám se číst | 837x |
| v Chci si koupit | 287x |
| v dalších seznamech | 39x |
„Připomeň mi, abych tě takhle rozesmál znovu, až nebudeš umírat a já budu mít všechen čas na světě k tomu, abych si to zapamatoval.“
„Lidé jsou silní, pokud hájí určitou silnou ideu. Zeslábnou však a stávají se bezmocnými, když se jim tato idea ztrácí.“
všech 9 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2024 -
HumbookAwards
(Nejoblíbenější romantická linka)
Související novinka - Bezmocná
Láska tak velká, až zabíjí...
27.03.2026
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
boj o přežití romantika reality show pro dospívající mládež (young adult) podvody fantasy království romantasy od nepřátelství k lásce soutěž, soutěženíLauren Roberts také napsal(a)
| 2024 | Bezmocná |
| 2025 | Bezohledná |