Bezceler přehled
Knížka pro všechny, kteří nemají rádi celer, ale bramboračka jim neva. Jak říkají kuchaři – všechno je o surovinách. A v téhle chuťovce si přečtete o lásce, vášni, rozumu i citu. O Tinderu, genderu, Romeovi a Julii, lumbersexuálech, trollech, pumách a zajících. O době korektní. O našem současném světě a o světě virtuálním. VAROVÁNÍ: Obsahuje stopové prvky romantiky, autorské obrázky a nevybíravý slovník jednoho starosty!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezceler. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 36 komentářůSouvisející novinky - Bezceler (1)
Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)
27.03.2022
Kniha Bezceler v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 44x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 3x |
| v Chystám se číst | 19x |
| v Chci si koupit | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Erik Decimus také napsal(a)
| 2022 | Bezceler |

85 %
64 %
45 %
Bezceler
Přemýšlím, jak vás nalákat na tuhle velmi zajímavou knihu. Nejedná se o jeden velký příběh, ale souhrn myšlenek o životě, lidech nebo třeba vztazích a běžných věcech kolem nás. Navíc jsou psány s nadhledem a často i vtipem. S mnohými souzním a tak jsem si čtení moc užívala.
Musím zmínit, že část je psaná z pohledu psa, který vás přesvědčí, že si “člověk nevybírá psa, ale pes člověka - tak to prostě je”.
Nesmím zapomenout na originální ilustrace, které jsou rovněž tvorbou autora.
Za mě doporučuji si jednotlivé části dávkovat a nečíst knihu najednou. A klidně ji můžete otevřít na jakémkoliv místě a přečíst si část, na kterou vám zrovna padne oko a trochu nad textem zapřemýšlet - opravdu mají něco do sebe.