Bezceler přehled

Erik Decimus

Knížka pro všechny, kteří nemají rádi celer, ale bramboračka jim neva. Jak říkají kuchaři – všechno je o surovinách. A v téhle chuťovce si přečtete o lásce, vášni, rozumu i citu. O Tinderu, genderu, Romeovi a Julii, lumbersexuálech, trollech, pumách a zajících. O době korektní. O našem současném světě a o světě virtuálním. VAROVÁNÍ: Obsahuje stopové prvky romantiky, autorské obrázky a nevybíravý slovník jednoho starosty!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezceler. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

hanka_reading
07.10.2025

Přemýšlím, jak vás nalákat na tuhle velmi zajímavou knihu. Nejedná se o jeden velký příběh, ale souhrn myšlenek o životě, lidech nebo třeba vztazích a běžných věcech kolem nás. Navíc jsou psány s nadhledem a často i vtipem. S mnohými souzním a tak jsem si čtení moc užívala.

Musím zmínit, že část je psaná z pohledu psa, který vás přesvědčí, že si “člověk nevybírá psa, ale pes člověka - tak to prostě je”.

Nesmím zapomenout na originální ilustrace, které jsou rovněž tvorbou autora.

Za mě doporučuji si jednotlivé části dávkovat a nečíst knihu najednou. A klidně ji můžete otevřít na jakémkoliv místě a přečíst si část, na kterou vám zrovna padne oko a trochu nad textem zapřemýšlet - opravdu mají něco do sebe.

všech 36 komentářů

Související novinky - Bezceler (1)

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022

Kniha Bezceler v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně3x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Erik Decimus také napsal(a)

Erik Decimus
česká, 1980