Běsi z temného hvozdu přehled
Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel. Kruté časy zde přečkává i lovec Mladen a dívka Dobrava, kterou vychoval starý čaroděj. Oba mladí lidé ještě netuší, že je jim předurčeno se setkat. V zemi, kde je člověk ohroženým druhem, budou muset přežít – a vydobýt si místo na světě nejen pro sebe. Dočkají se pomoci, nebo zůstanou ve své válce osamoceni? Příběh Běsi z temného hvozdu se vrací desítky let před události v Ospalé slovanské díře. Kruh se uzavírá.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běsi z temného hvozdu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 10 komentářůSouvisející novinky - Běsi z temného hvozdu (0)
Kniha Běsi z temného hvozdu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 61x |
| ve Čtenářské výzvě | 8x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 61x |
| v Chystám se číst | 49x |
| v Chci si koupit | 14x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
raný středověk Slované, slovanství česká fantasy temná fantasy (dark fantasy) historická fantasyPetr Jaroněk také napsal(a)
| 2019 | Ospalá slovanská díra |
| 2020 | Běsi z temného hvozdu |
| 2023 | Theomachia: Válka bohů |
| 2024 | Dobytí Tróje: Život, válka a smrt v mykénském Řecku |

85 %

Není to úplně můj obvyklý žánr, ale baví mě fantasy tohoto autora. Nedokážu popsat proč, ale spokojeně brouzdám dějem.