Berserk 1 přehled
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas. Má obrovský meč, kovovou ruku, stovky jizev z bojů a mučení a znamení, které k němu přitahuje síly zla. Ale ne vždycky byl takový. Příběh se postupně vrací zpátky do dob, kdy je Guts ještě mladý a poznává Griffitha, charismatického velitele oddílu Jestřábů. Muže, který mu změní život.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Berserk 1. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 49 komentářůSouvisející novinky - Berserk 1 (1)
Knižní novinky (29. týden)
12.07.2020
Kniha Berserk 1 v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 325x |
| ve Čtenářské výzvě | 24x |
| v Doporučených | 25x |
| v Mé knihovně | 145x |
| v Chystám se číst | 49x |
| v Chci si koupit | 15x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
cestování nadpřirození tvorové tajemství komiksy manga temná fantasy (dark fantasy) fantasy nemrtvíKentaró Miura také napsal(a)
| 2020 | Berserk 1 |
| 2020 | Berserk 2 |
| 2020 | Berserk 3 |
| 2021 | Berserk 4 |
| 2021 | Berserk 5 |

71 %
87 %
Berserk 1
Dnes již legendární manga Berserk je jeden z nejlepších a nejtemnějších příběhů, jaké jsem kdy četla. Kentaro Miura, jeho kresba a vyprávění - to je něco úžasného.
Skvěle propracovaný svět a postavy, které se vám s postupem času dostanou pěkně pod kůži. Zpočátku se děj může zdát trochu zmatečný, ale od čtvrtého svazku už je to jízda v plné parádě.
Jsem hrdou majitelkou Deluxe Edice od nakladatelství Dark Horse a knihy jsou ozdobou mé knihovny. A jsem moc ráda, že jsme se mangy dočkali i v češtině.