Bazén přehled

Bazén
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539818/bmid_bazen.jpg 4 44 44

Tomáš je obyčejný muž středního věku, který je vystaven hned několika tragickým událostem najednou. Jeho jediný blízky člen rodiny leží v kómatu poté, co byl sražen nákladním autem, a policie je při vyšetřování případu více než liknavá. I díky vlastenecké výchově svého dědy, Československého legionáře a řídícího gymnázia, nalezne po náhodném setkání se sapérem z cizinecké legie, své životního poslání. Stává se bojovníkem proti bezpráví, korupci i mocné mafii, které jsou ve společnosti všudypřítomné. Pouze jediná věc je schopna narušit plnění poslání. Neúprosná touha po rodinné vendetě...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bazén. Přihlašte se a napište ho.

Gibis
včera 4 z 5

Autorova předchozí Proměna se mi líbila opravdu hodně. U Bazénu jsem si dlouho nebyla jistá, úplně jsem si k Tomášovi nedokázala najít cestu a jeho jednání se mi fakt nelíbilo, i když dokážu pochopit tu bezmoc, zoufalství a vztek. Nicméně i po dočtení na knihu stále myslím a vyvolává ve mě emoce. A o to při čtení vlastně jde, když mě příběh donutí přemýšlet, autor odvedl dobrou práci.

vergelka
13.03.2025 2 z 5

Přečetla jsem, ale pravděpodobně nejsem správná cílovka. Nelíbilo se mi téma pomsty a konec byl dlouho očekávaný. Těšila jsem se na prostředí porevoluční (mé mládí), ale ani to dojem neovlivnilo.

slasherko
24.02.2025 4 z 5

Som rad, ze som pochopil názov :) Tomáš je od začiatku sympaťák a veľmi dlho mu človek fandí. Bohužiaľ ani nespozorujete kedy a príde zlom. Veľmi zaujímavá téma, ktorá mohla byť uchopená mierne inak, ale konec koncov nie som autor. Vyústenie sa dalo očakávať

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Bazén v seznamech

v Mé knihovně48x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

David Věrný
česká, 1978